Здравейте колеги радвам се пак да съм тук след 2г. отсъствие и без Мерцедес на който да се радвам...
Накратко,карах 2,5 г W208 K/163 2001,с навигация,сив перфектен салон,автомат и ксенон - никакви забележки за почти 3-те г който го имах ( само една бенз.помпа изгорякоято оправих за около 500 лв).Прекрасна кола - след нея разбрах едно , че единственото гадно нещо на Мерцедеса е че качиш ли се веднъж на него - друга кола вече не искаш.
СЕГА,харесах си W209K,1.8/163hp Cabrio от Ноември 2004-та и ще помоля за съвет,това което ме човърка е следното :
- Няма навигация въшреки че е да речем от "новите" ( имайки предв. че слизам от предишния и имаше...еми радва си ме навигацията пък макар и само визуално)
- НЯма ксенон - нормално ли е кола от 2004-та да е фабрично без ксенон - тоест може ли да е удрянаи после просто дане са сложили ?
- 1,8 бензин,163 коня автомат на Ловато - Как ви се струва имайки предвид че съм ценител на марката и му се радван на ниски скорости - карах го и ми хареса - новсе пак има ли ряз поне за изпрежарване ?Мнения моля?
- Колата е на 125 хил КМ а цената 12,500 лв - За километрите ясно...божа работа - но за цената гледам и в Германия са по толкова ( СПОР НЯМА - ВЪТРЕ ВЪНКА ЗАБЕЛЕЖКИ НЯМА - ТАВАНА СЪЩО САВЪШЕН)
- И последно но най важно : Къде ще мепратите за диагностика преди евентуална покупка ?
Всякакво мнения е от полза ,нещата се случват бързо и имам нужда от съдействие което винаги съм намирал тук.
Не искам да избързам, не искам и да се мотая след като ми харесва екземпляра...че идва и събор на Клуба скоро във Варна и мисля да сме там
Поздрави и чакам мнения колеги че малко ми е спешно.
Поздрави на всички
Светльо