Jump to content

•  

Photo
- - - - -

Пред покупка на W209K,1.8/163hp Cabrio - Моля за съвети !

• Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Svetly7

Svetly7

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 5 Posts:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    CLK w208 2001 Kompressor /163/facelift/black/navi/leather
    CLK w209 2004 Cabrio /163/leather/black

Posted 22 June 2017 - 08:19

Здравейте колеги радвам се пак да съм тук след 2г. отсъствие и без Мерцедес на който да се радвам...

Накратко,карах 2,5 г W208 K/163 2001,с навигация,сив перфектен салон,автомат и ксенон - никакви забележки за почти 3-те г който го имах ( само една бенз.помпа изгорякоято оправих за около 500 лв).Прекрасна кола - след нея разбрах едно , че единственото гадно нещо на Мерцедеса е че качиш ли се веднъж на него - друга кола вече не искаш.

СЕГА,харесах си W209K,1.8/163hp Cabrio от Ноември 2004-та и ще помоля за съвет,това което ме човърка е следното :

1. Няма навигация въшреки че е да речем от "новите" ( имайки предв. че слизам от предишния и имаше...еми радва си ме навигацията пък макар и само визуално)
  2. НЯма ксенон - нормално ли е кола от 2004-та да е фабрично без ксенон - тоест може ли да е удрянаи после просто дане са сложили ?
  3. 1,8 бензин,163 коня автомат на Ловато - Как ви се струва имайки предвид че съм ценител на марката и му се радван на ниски скорости - карах го и ми хареса - новсе пак има ли ряз поне за изпрежарване ?Мнения моля?
  4. Колата е на 125 хил КМ а цената 12,500 лв - За километрите ясно...божа работа - но за цената гледам и в Германия са по толкова ( СПОР НЯМА - ВЪТРЕ ВЪНКА ЗАБЕЛЕЖКИ НЯМА - ТАВАНА СЪЩО САВЪШЕН)
  5. И последно но най важно : Къде ще мепратите за диагностика преди евентуална покупка ?

Всякакво мнения е от полза ,нещата се случват бързо и имам нужда от съдействие което винаги съм намирал тук.

Не искам да избързам, не искам и да се мотая след като ми харесва екземпляра...че идва и събор на Клуба скоро във Варна и мисля да сме там ;)

Поздрави и чакам мнения колеги че малко ми е спешно.

Поздрави на всички

Светльо

• 0

#2 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8,412 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Turbo Quattro

User's Awards

3
16
3
2
Garage View Garage

Posted 22 June 2017 - 08:35

Виж, кола се купува емоционално :)

1. Навигацията до някъде е плюс, че я няма. Не си с Харман, значи можеш да сложиш китайски Андроид, има такива за модела, ако... прочети долу:

Като казваш, че е от новите, междинен фейслифт ли е? С квадратните копчета ли е над навигацията или със старите, които напомнят на копчета от 208. Ако е с квадратните, значи супер, ще стане.

2. Ксенонът е опция, може да има, може да няма. Ако не те кефи, слагаш фарове с лупи и бодеш един ксенон. Или в същите фарове, монтираш лупи и пак слагаш ксенон. При тези коли всичко се е плащало. Ако имаш врътка за регулиране на фаровете вътре, то причината да е с обикновени фарове, не е удар ;)

3. Нищо му няма, върви си идеално. Кабриото е малко по-тежко, но напълно спокойно може да се кара. Ловатото малко ме притеснява...

4. Защото трудно ще се върже със 125те х.км... даже да ти кажа, няма да са толкова ;) Цената е ниска, все още седят малко по-скъпи, особено интересните бройки, но не е далеч от истината, така че може да я е пристигнала здрава, а не насипна и само да са я измили, и врътнали километража.

5. При дилъра, все пак не си купуваш Пунто.

• 0

Audi_A4_avatar.gif

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users