Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

От къде пазарувате части

• Please log in to reply
7 мнения по тази тема

#1 vixbg

vixbg

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 37 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz C350 (S203) Sport Edition

Публикувано 20 юни 2017 - 14:53

Здравейте!

Първо, ако съм постнал темата на грешно място, моля да ме извините и да я изтриете.

Предстои ми да сменям няколко неща по предницата, след като паднах в дупка и зпуках гуми и ужаст.

Имам прожина счупена, тампони на предни носачи, накрайник на кормилна щанга (май така му се вика) и тампони на макфаерсон. Прожината е от дупката, останалото е от една година каране по бг улици. Миналата година съм сменял носачи и накрайници ..

Та въпроса е - тая кола тежи отпред щото е с 3.5 двигателя.
От къде и какви части да гледам, така че да остискат на тоя зор, но и да не ме дерат като куче, само щото било бенц ?

За момента имам ориентир от около 700лв с труд. Как ви звучи? Частите са некви немски дето не мога да произнеса. (с Л започваше).

Благодаря за съвета.
Поздрави!

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 0

#2 vixbg

vixbg

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 37 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 20 юни 2017 - 15:35

Забравих да напиша модела - C350 S203 T model 2005

• 0

#3 gelevp

gelevp

Майстор

• Потребители на форума
  • 856 Мнения:
  • Автомобил:
    W124,'91 300D - Sold
    W211,'03 270CDI - Sold
    S204,'08 320CDI - Sold
    S202,'99 220CDI
    G21,'20 320xd

Публикувано 20 юни 2017 - 15:43

Колега, понеже има доста ментета не лемпфьордер, като купих моята 204ка (някои носачи са същите като при 203), взех HD усилената серия на Meyle вече една година и нямам проблеми. Когато ги поръчвах нямаха такива биалетки налични, не ми се чакаше и съжалих жестоко... Сложих каквото имаха налично, след няма месец и двете бяха по-зле от старите които свалих и изхвърлих и си поръчах отново Meyle HD, все още ги карам и няма тропане.

Иначе аз ги взимах от Аутоплюс, понеже са вносител и ползвам отстъпка, може да видиш и от ebay и да си ги доставиш от Германия, все повече колеги така си пазаруват.

• 0

#4 sami

sami

Администратор

• Администратори
  • 2840 Мнения:
  • Град:Дармщат
  • Автомобил:
    W215 CL500
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 юни 2017 - 16:32

И аз съм с един преден долен алуминиев на Мeyle HD. След близо година и половина още няма проблеми. Същия е като на W204.

• 0

#5 vixbg

vixbg

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 37 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 20 юни 2017 - 23:13

Много благодаря за отговорите. Дали можете да ме ориентирате дали са мн по-скъпи от другите марки? Наистина не ми се сменят през два месеца, но не ми се и дават екстра кинти отгоре. Благодаря!

• 0

#6 hax0r

hax0r

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 26 Мнения:
  • Интереси:Tech
  • Автомобил:
    204.222

Публикувано 28 юни 2017 - 08:35

Без да правя реклама, напоследък гледам цените в два сайта - "autodoc.bg" и "avtochastionline24.bg". Цените на някои неща са значително по-евтини, отколкото по родните магазини.

След проучване се оказа, че всъщност двата сайта са една фирма и са шваби. Изпращат стоката директно от там и понякога се бавят до 10тина дни. Доставката е безплатна.

Можете да сравните цените. :)

П.П. Колегата си поръча за 211-ката компресор за климатика от autodoc за 450лв. Същия тук не успяхме да го намерим за под 700лв.

• 0

На теория няма разлика между теория и практика, но на практика има  :happy 

#7 bronc

bronc

Напреднал

• Потребители на форума
  • 679 Мнения:
  • Автомобил:
    W211 E280 CDI 4Matic - ex
    Ford Focus 1.6 EcoBoost

Публикувано 28 юни 2017 - 08:56

И аз ги препоръчвам. Доставката е безплатна при суми над 270лв - иначе е 20лв. 

• 0

#8 zander75

zander75

Прохождащ

• Нови потребители
  • 10 Мнения:

Публикувано 28 юни 2017 - 12:46

Без да правя реклама, напоследък гледам цените в два сайта - "autodoc.bg" и "avtochastionline24.bg". Цените на някои неща са значително по-евтини, отколкото по родните магазини.

След проучване се оказа, че всъщност двата сайта са една фирма и са шваби. Изпращат стоката директно от там и понякога се бавят до 10тина дни. Доставката е безплатна.

Можете да сравните цените. :)

П.П. Колегата си поръча за 211-ката компресор за климатика от autodoc за 450лв. Същия тук не успяхме да го намерим за под 700лв.

Аз поръчвам части от Косер и АутоКели.
За споменатите онлайн магазини от колегата. Да цените са доста по-ниски, но нещо не ми харесаха условията... Плащането става само с карта и чакаш да дойде от Германия. Ваничката на инжикциона за 126 4.2 при тях беше 68 лв, а в Балкана 120 лв и все пак си я взех от БалканСтар.
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни