От къде пазарувате части
Започната от vixbg, 20 юни 2017 - 14:53:46
7 мнения по тази тема
Публикувано 20 юни 2017 - 14:53
Здравейте!
Първо, ако съм постнал темата на грешно място, моля да ме извините и да я изтриете.
Предстои ми да сменям няколко неща по предницата, след като паднах в дупка и зпуках гуми и ужаст.
Имам прожина счупена, тампони на предни носачи, накрайник на кормилна щанга (май така му се вика) и тампони на макфаерсон. Прожината е от дупката, останалото е от една година каране по бг улици. Миналата година съм сменял носачи и накрайници ..
Та въпроса е - тая кола тежи отпред щото е с 3.5 двигателя.
От къде и какви части да гледам, така че да остискат на тоя зор, но и да не ме дерат като куче, само щото било бенц ?
За момента имам ориентир от около 700лв с труд. Как ви звучи? Частите са некви немски дето не мога да произнеса. (с Л започваше).
Благодаря за съвета.
Поздрави!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Първо, ако съм постнал темата на грешно място, моля да ме извините и да я изтриете.
Предстои ми да сменям няколко неща по предницата, след като паднах в дупка и зпуках гуми и ужаст.
Имам прожина счупена, тампони на предни носачи, накрайник на кормилна щанга (май така му се вика) и тампони на макфаерсон. Прожината е от дупката, останалото е от една година каране по бг улици. Миналата година съм сменял носачи и накрайници ..
Та въпроса е - тая кола тежи отпред щото е с 3.5 двигателя.
От къде и какви части да гледам, така че да остискат на тоя зор, но и да не ме дерат като куче, само щото било бенц ?
За момента имам ориентир от около 700лв с труд. Как ви звучи? Частите са некви немски дето не мога да произнеса. (с Л започваше).
Благодаря за съвета.
Поздрави!
Публикувано 20 юни 2017 - 15:35
Забравих да напиша модела - C350 S203 T model 2005
Публикувано 20 юни 2017 - 15:43
Колега, понеже има доста ментета не лемпфьордер, като купих моята 204ка (някои носачи са същите като при 203), взех HD усилената серия на Meyle вече една година и нямам проблеми. Когато ги поръчвах нямаха такива биалетки налични, не ми се чакаше и съжалих жестоко... Сложих каквото имаха налично, след няма месец и двете бяха по-зле от старите които свалих и изхвърлих и си поръчах отново Meyle HD, все още ги карам и няма тропане.
Иначе аз ги взимах от Аутоплюс, понеже са вносител и ползвам отстъпка, може да видиш и от ebay и да си ги доставиш от Германия, все повече колеги така си пазаруват.
Публикувано 20 юни 2017 - 16:32
И аз съм с един преден долен алуминиев на Мeyle HD. След близо година и половина още няма проблеми. Същия е като на W204.
Публикувано 20 юни 2017 - 23:13
Много благодаря за отговорите. Дали можете да ме ориентирате дали са мн по-скъпи от другите марки? Наистина не ми се сменят през два месеца, но не ми се и дават екстра кинти отгоре. Благодаря!
Публикувано 28 юни 2017 - 08:35
Без да правя реклама, напоследък гледам цените в два сайта - "autodoc.bg" и "avtochastionline24.bg". Цените на някои неща са значително по-евтини, отколкото по родните магазини.
След проучване се оказа, че всъщност двата сайта са една фирма и са шваби. Изпращат стоката директно от там и понякога се бавят до 10тина дни. Доставката е безплатна.
Можете да сравните цените.
П.П. Колегата си поръча за 211-ката компресор за климатика от autodoc за 450лв. Същия тук не успяхме да го намерим за под 700лв.
На теория няма разлика между теория и практика, но на практика има
Публикувано 28 юни 2017 - 08:56
И аз ги препоръчвам. Доставката е безплатна при суми над 270лв - иначе е 20лв.
Публикувано 28 юни 2017 - 12:46
Без да правя реклама, напоследък гледам цените в два сайта - "autodoc.bg" и "avtochastionline24.bg". Цените на някои неща са значително по-евтини, отколкото по родните магазини.
След проучване се оказа, че всъщност двата сайта са една фирма и са шваби. Изпращат стоката директно от там и понякога се бавят до 10тина дни. Доставката е безплатна.
Можете да сравните цените.
П.П. Колегата си поръча за 211-ката компресор за климатика от autodoc за 450лв. Същия тук не успяхме да го намерим за под 700лв.
Аз поръчвам части от Косер и АутоКели.
За споменатите онлайн магазини от колегата. Да цените са доста по-ниски, но нещо не ми харесаха условията... Плащането става само с карта и чакаш да дойде от Германия. Ваничката на инжикциона за 126 4.2 при тях беше 68 лв, а в Балкана 120 лв и все пак си я взех от БалканСтар.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни