Дочух че имало някакво мобилно приложение, в което постоянно се обновява и ъпдейтва информацията за камерите. Даже и мобилните засади излизали ако някой подаде инфо в базата данни.
Може ли да ме светне за кой ап става дума
Публикувано 31 май 2017 - 09:04
Дочух че имало някакво мобилно приложение, в което постоянно се обновява и ъпдейтва информацията за камерите. Даже и мобилните засади излизали ако някой подаде инфо в базата данни.
Може ли да ме светне за кой ап става дума
Публикувано 31 май 2017 - 09:08
waze?
Публикувано 31 май 2017 - 09:17
Не знам. Него го имам обаче май показва, че из София има 10-15 камери и затова реших, че не му е актуална информацията и не съм го ползвал.
Публикувано 31 май 2017 - 09:17
Публикувано 31 май 2017 - 09:34
Най-добрата база данни за засади и камери, я има stealth-radar.bg
Official Mercedes-Benz Club Bulgaria
www.mbclub.bg
За http://stealth-radar.eu ли става въпрос, защото stealth-radar.bg не ми го намира като съществуващ сайт?
Иначе, Waze е най-доброто приложение, което съобщава и за светофарни камери и за полицейско присъствие, ако някой ги репортне. Аз съм много доволен от приложението. Единствения минус е, че не могат да се свалят картите офлайн, но пък с нашумелите планове, не мисля че е проблем.
Този пост е редактиран от vmvelev: 31 май 2017 - 09:34
Публикувано 31 май 2017 - 09:53
Публикувано 31 май 2017 - 09:54
Според мен след още няколко години ще стане чудесен и за България. Аз съм един от тези дето слагат нотификации за полицаи поне, както и за задръствания.
Много ми харесва идеята докато съм на магистралата и спра (задръстване) да ме пита "В задръстване ли си?" и да му цъкна там какво е задръстването и т.н.
Приканвам всички да го ползват възможно най-много
Публикувано 06 юли 2017 - 10:45
Здравейте колеги, инсталирал съм Waze, но като че ли във Варна то няма много ползватели...
hipopotyk, прегледах сайта за радарите. Виждам, че се монтира на стъклото чрез стойка на вендузи. Има ли друг начин, така че да не загрозява?
Ще им звънна да питам дали може да се монтира от мен...гледам, че в комплекта има GPS модул, който надали се качи някъде из купето. Ако решиш, сподели подробности по монтажа.
Публикувано 06 юли 2017 - 14:07
Аз имам този, който е на стойката на стъклото. Сложил съм го ниско, точно над таблото и работи добре. Визуално не ме дразни чак толкова много. Вендузите си стоят, а вечер свалям само радара и си го взимам. Удобно е. Високият клас е по-добър, но има възможност да се монтира и под капака на колата. Слагат ти копче в купето, с което го управляваш а иначе стои монтиран някъде отпред зад решетката. Измислили са го заради Турция и Гърция, където са забранени.Здравейте колеги, инсталирал съм Waze, но като че ли във Варна то няма много ползватели...
hipopotyk, прегледах сайта за радарите. Виждам, че се монтира на стъклото чрез стойка на вендузи. Има ли друг начин, така че да не загрозява?
Ще им звънна да питам дали може да се монтира от мен...гледам, че в комплекта има GPS модул, който надали се качи някъде из купето. Ако решиш, сподели подробности по монтажа.
Публикувано 06 юли 2017 - 15:27
Аз имам този, който е на стойката на стъклото. Сложил съм го ниско, точно над таблото и работи добре. Визуално не ме дразни чак толкова много. Вендузите си стоят, а вечер свалям само радара и си го взимам. Удобно е. Високият клас е по-добър, но има възможност да се монтира и под капака на колата. Слагат ти копче в купето, с което го управляваш а иначе стои монтиран някъде отпред зад решетката. Измислили са го заради Турция и Гърция, където са забранени.
Waze наистина е страхотен, но в Северна Америка.
Official Mercedes-Benz Club of Bulgaria
www.mbclub.bg
Мислех, че RG300 е високия клас, а то се оказа че имало още по-висок, който както казваш ти се монтира под капака.
Говорих с човек от фирмата - RG300 се монтира лесно и от лаик (в купето), като мене.
Така че планирам да го напазарувам, че с тия промени в СДвП пак сме от страната на булката...То с Ц180 няма кой знае каква скорост да вдигна, нито съм привърженик на гонките, но МНОГО мразя някой (макар и да е държавата) да се възползва от позицията на силния. "Ше ме цакат те с топла бира..."
Публикувано 07 юли 2017 - 16:53
Публикувано 08 юли 2017 - 10:55
Другия вариант ви е Whistler с GPS. Аз съм с такъв и с базата данни на стелта. Работи отлично.
Публикувано 09 юли 2017 - 12:47
От днес действа промяната в ЗДвП. Карайте разумно и ползвайте детектори.
Публикувано 09 юли 2017 - 22:00
Публикувано 10 юли 2017 - 05:36
А тя каква е?От днес действа промяната в ЗДвП. Карайте разумно и ползвайте детектори.
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни