Здрасти,
най-вероятно проблема е в ключалката, а не в ключа. Когато няма синхронизация между ключалката и таблото, тогава излизат ------ вместо пробега на таблото. А синхронизация няма когато....ключалката не е в час
Posted 07 January 2018 - 20:40
Здрасти,
най-вероятно проблема е в ключалката, а не в ключа. Когато няма синхронизация между ключалката и таблото, тогава излизат ------ вместо пробега на таблото. А синхронизация няма когато....ключалката не е в час
Posted 07 January 2018 - 20:52
Благодаря за бързия и точен отговор !
Следващия ми въпрос е : автоключар ли трябва да търся и някой може ли да препоръча такъв за варна или региона ?
Posted 08 January 2018 - 13:48
Имаш лично за разбиращ ключар в Добрич.
Posted 08 January 2018 - 14:29
Видях, благодаряИмаш лично за разбиращ ключар в Добрич.
Posted 08 January 2018 - 14:48
Да ви кажа от опит не ходете при тоя и оня за такъв проблем, защото боли глава. Това не е работа за ключар, а човек, който се занимава с кодиране на запалителната система на мерцедес. Ключа се синхронизира със страшно много неща. Аз в София не намерих човек и ходих до Пловдив да ме оправят, не знам в Добрич как ще се намери...
Posted 08 January 2018 - 16:39
За Добрич и аз изпратих координати на колега, който ще му свърши работа
Posted 08 January 2018 - 19:38
Вонко, когато станеш добър в дадена област, вече не е определящо в кое населено място работиш.
На 99% съм сигурен че и Грозданов е пратил координати на същия човек.
Posted 08 January 2018 - 20:28
За Добрич и аз изпратих координати на колега, който ще му свърши работа
Човека на който ми прати координати ми отказа тактично. После ме свързаха с Ачо от Варна и се уговорих за събота да я погледне. Ще пиша когато има развитие по проблема .
Posted 24 January 2018 - 10:45
Posted 25 January 2018 - 08:54
Това че и със сервизния ключ не става, означава, че проблема по-скоро не е в ключа. Не могат и двата да ти "умрат" едновременно, малка е вероятността.
Човека от Добрич съм го виждал да ходи и до Балчик, та и до Каварна, а не да му карат колата на репатрак.
Пешо от Варна очакваме да се включи. По-горе беше писал, че може да удари едно рамо.
0 members, 3 guests, 0 anonymous users