Има ли официален представител на Мерцедес-Бенц във Варна
Started by 190D, 10 May 2017 - 15:28:29
19 replies to this topic
Posted 18 May 2017 - 17:24
сервизната история от официалноте сервизи на марката трябва да е една. независимо дали си сменил круша в балкана, силвъра, гюнтер в щутгарт или пиер в сен тропе
Posted 18 May 2017 - 17:26
особено за коли след ... 2009-та май беше. сервизната книжка е изцяло електронна и даце собственика в белите държави има достъп до нея от профила си в mercedes.me при нас .... не. защото балкана не оздаваше един специален номер с който да се регнеш в системата за електронната сервизна книжка
Posted 18 May 2017 - 18:07
здравейте,имам следния проблем с мерцедес Е270 2003година,Ходих на диагностика и ми казаха ниско налягане на турбото,Значи колата не ми харесва как се наема,като спъната е и като и подавам рязко газ,не реагирта.Ако някой е имал подобен проблем ще се радвам ако го сподели,благодаря предварително....
Много хора имат такива проблеми...С какво я четохте колата?Защото ако не е със Стар диагноза...може само да са те наплашили!А така като чета май не е!На Стар-а ще излезе от какво е ниско налягането!Може да е от лоша връзка,спукан маркуч,клапан на турбото,дори от дебитомер.Последното е турбината да е дала фира,но и това е възможно.
Posted 19 May 2017 - 08:23
програмата незнам каква е,но ми се струва че при студен двигател колата върви добре,но като загрее я няма тая сила,няма пушаци и незнам от къде може да е?
Posted 19 May 2017 - 16:52
Мислиш ли че до като си пишем и колата ще се оправи?Ако си много богат да ти направя няколко предположения пък ти да купуваш и да сменяш?програмата незнам каква е,но ми се струва че при студен двигател колата върви добре,но като загрее я няма тая сила,няма пушаци и незнам от къде може да е?
Намери си майстора.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users