Здравейте колеги,
Решил съм да купя Vaneo 1.6 или 1.9 бензин. Кажете ми нещо за автомобила. Как се държи на пътя ?
Става ли за товарене на багажи и разходки по 400-500км ? Троши ли се ? Автоматичната скоростна + ли е или - ?
Поздрави !
Публикувано 10 май 2017 - 12:55
Здравейте колеги,
Решил съм да купя Vaneo 1.6 или 1.9 бензин. Кажете ми нещо за автомобила. Как се държи на пътя ?
Става ли за товарене на багажи и разходки по 400-500км ? Троши ли се ? Автоматичната скоростна + ли е или - ?
Поздрави !
Публикувано 14 май 2017 - 21:21
Май като си купя автомобила, ще напиша 1вия коментар в тая тема ...
Публикувано 14 май 2017 - 21:28
Внимателно търси ,че не се славят с много голяма здравина .
Публикувано 15 май 2017 - 09:13
Публикувано 15 май 2017 - 09:31
Vaneo-то е W168. Просто я спряха с края на поколението на 168ицата. Съдейки по приятелите ми с 168-ици, това е кола, която понася много терор, стига да имаш късмет.
По форумите е пълно с оплаквания от 168. Аз лично по мои наблюдения не мога да кажа лоша дума, освен че не ме кефи интериора.
169 е друг автомобил и ми допада повече, но в тези години Мерцедес се лутаха м/у старото и новото с огромни потоци пари наливани в новите модели. Т.е. подготвяха новият си ренесанс.
Предвид относително слабите продажби, просто са преценили да използват братската френска дружба за наследник, вместо да правят пак кола от нулата.
Не мисля че е лош автомобил, ако попаднеш на хубав екземпляр, е много вероятно да останеш страшно доволен от покупката.
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни