Днес получихме официално потвърждение за участието ни на Тунинг Шоу 2017, на 17 и 18 Юни в Интер Експо Център (IEC) - София.
Ще имаме щанд, на който ще се разположат една или две коли, в зависимост от нашата готовност.
fest_ver3.2_hq.png 106,01K
33 Брой сваляния
Бихме искали да се обърнем към всички членове, ентусиасти, ценители и любители на марката, с молба за съдействие, за да представим отлични екземпляри и участие на шоуто, изпълнено с позитивни емоции и... абе кеф
Нашата визия за автомобилите е да се вписват в категория "Цялостен тунинг", като целим контраст м/у 2та автомобила (нов и стар напр). В момента сме се спрели на следните концепции:
1. youngtimer - напр. W201, W202, която е в отличен външен вид: интериор, екстериор и с тежки доработки по силовата част и красиви джанти. Т.е. нещо, тип "sleeper", красива кола, след която всички обръщат глава, въпреки годините си. Може да бъде и лъскава дрифт кола, предвид една от последните теми във форума, която ни събира погледите от кеф с всеки пост.
2. Не-масов тунинг: напр. Brabus кола, без значение възрастта й. Ако е по-стара, дори е по-интересно, понеже почти не се срещат.
3. Нещо по-ново и мноооого интересно. Напр. зловещо AMG, BlackSeries и подобни.
Стараем се да избягаме от SUV-сегмента към този момент.
Моля, ако имате конкретни автомобили предвид, споделете, за да можем да ангажираме собствениците и да осигурим присъствието им.
Също ще имаме нужда от помощта на доброволци, които да присъстват на събитието и да помагат. Детайли за точните дейности нямаме на този етап, но няма да е нищо плашещо .
Благодарим на Пухи, mr.Big за огромната оказана помощ в инициирането на събитието. Разчитаме на вашият ентусиазъм, желание и помощ да развиваме клуба и клубната дейност.
[темата е с цел отворена дискусия, ще отворим на по-късен етап допълнителна информативна тема с детайли за самото събитие]
Мерцедес-Бенц Клуб България на Тунинг Шоу 2017София - Интер Експо Център - 17-18 Юни 2017
Започната от kdl, 27 апр 2017 - 10:56:52
#mbclubbg #mercedesbulgaria
62 мнения по тази тема
Публикувано 27 април 2017 - 10:56
Публикувано 03 май 2017 - 22:34
Колеги,
Клубът ще подкрепи участието на всеки, член на клуба или потребител на форума, който има какво да покаже.. Категориите са оптичен тунинг, силов тунинг и дрифт.
Ако смятате, че вашият автомобил или този на друг член или потребител заслужава да вземе участие, моля не се колебайте да издигнете кандидатурата му. Участието, разбира се, е доброволно. Няма да караме никого на сила.
Аз например се сещам, че дрифтърите във форума са @seriospepi, @Dicksun и @IvoR1.
Боян, Lorinser, с проекта Tornado, беше един от първите, които дръзнаха да разчупят рамките на силовия тунинг в нашия форум.
Колегата Lambo Rambo - също реализира интересен проект. От w201-200Д към V8 5.0.
Колата на Марто, Hammer Bate, известна като Hammerstein, e започнала живота си като атмосферен дизел, a сега е с ново осемцилиндрвово бензиново сърце, присадено от Юли и скелет на w210, скрит под кожата на w124.
Тук заслужава да споменем и силовите турбо доработки на Жорето и Владо.
Както и цялостната работа на Юли.
Ако съм пропуснал някого, ще се радвам да ме поправите!
Очакваме вашите номинации!
Публикувано 04 май 2017 - 11:31
Аз си правя МЛ-а за тогава в оптичен тунинг мисля да го бодна , просто за сеира
АМГ Пакет , скандални 20ки и дотам
124ката мога просто да си я дам , но също не е нещо интересно .. дърт кокъл
Едит : НЕ СЕ кандидатирам и не искам никой да ме номирам за каквото и да е било !
Този пост е редактиран от Наско: 04 май 2017 - 11:35
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 04 май 2017 - 15:19
Здравейте колеги,
Дълго време реставрирам една W201 и се чудя дали се вписва в критериите за изложението.
Ето и малко снимки.
Този пост е редактиран от Subsonic: 04 май 2017 - 20:59
Публикувано 04 май 2017 - 17:46
Човечееееееееееееееееееее
Публикувано 04 май 2017 - 20:38
Ще се радваме единият автомобил да е именно класически спортист - а какво по-класическо от 2.3-16V с DTM пакет.
Колега Eric, ще те очакваме на неделните срещи - хем да се видим, хем да поговорим за участието на МБ Клуб България на Тунинг шоуто.
Публикувано 04 май 2017 - 21:08
Мисля,че масовката е важното нещо.Като за пъреи път мисля че няма критерии кой в какво да се класира.Така че споко на всички и идвайте и участвайте!Ще се запознаем,ще си купонясваме...и така!
Всъщност ще направя всичко възможно да дойда и да участвам.
А ве,затварям сергията и идвам...
Всъщност ще направя всичко възможно да дойда и да участвам.
А ве,затварям сергията и идвам...
Публикувано 05 май 2017 - 08:56
Тоше, Добре си дошъл! Само че, за шоуто имаме изискване от организатора да покажем две коли, едната може да е стара класика на спортен Мерцедес, точно както Ево-то по-горе, а другата да е "сравнително нова" тупалка, най-малкото някое АМГ (вече от по-новите поколения модели). Все пак е Тунинг шоу.
Публикувано 05 май 2017 - 09:15
Тоше, Добре си дошъл! Само че, за шоуто имаме изискване от организатора да покажем две коли, едната може да е стара класика на спортен Мерцедес, точно както Ево-то по-горе, а другата да е "сравнително нова" тупалка, най-малкото някое АМГ (вече от по-новите поколения модели). Все пак е Тунинг шоу.
Имах на предвид участие в мероприятието,масовка,а не участие в излагането на щанда .
Публикувано 05 май 2017 - 14:53
Всеки, който има желание да помага, да присъства и т.н. е добре дошъл.
Тоше, ще се радваме да те видим. А ако удариш по едно рамо - още по-добре.
Мисля, че така или иначе ще се наложи да се сменяме на щанда, като ще е хубаво да има поне по 2 човека през цялото време.
Публикувано 05 май 2017 - 21:39
Бих ударил рамо,ако знаех как.Всеки, който има желание да помага, да присъства и т.н. е добре дошъл.
Тоше, ще се радваме да те видим. А ако удариш по едно рамо - още по-добре.
Мисля, че така или иначе ще се наложи да се сменяме на щанда, като ще е хубаво да има поне по 2 човека през цялото време.
Публикувано 10 май 2017 - 20:17
Дрифтърчета ще има ли
Публикувано 10 май 2017 - 20:26
Засега на Тунинг шоуто няма да има дрифтъри с бенз.
Публикувано 22 май 2017 - 13:54
Имаме предложение за тази 124-а с оптичен тунинг а'ла чочоне с V8 M119.
Други желаещи?!
Прикачени файлове
Публикувано 22 май 2017 - 14:32
Имаме предложение за тази 124-а с оптичен тунинг а'ла чочоне с V8 M119.
Други желаещи?!
На Боян Торнадото ?
Примерно
Този пост е редактиран от Наско: 22 май 2017 - 14:32
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни