Към съдържанието

•  

- - - - -

Как да си извадим нова табела на регистрационен номер

• Please log in to reply
Няма други мнения в тази тема

#1 Гост_zBnerOV6MJГост_

Гост_zBnerOV6MJГост_
  • Гости

Публикувано 19 април 2017 - 15:55

Здравейте,

Тъй като днес минах през цялата процедура и като цяло това, което съм чел по форумите е малко стара информация, затова ви давам тук изцяло стъпките, през които трябва да минете ако искате да си извадите нова регистрационна табела.

Забележка: Трябва да има видима причина за това, което искате (ако е блъсната колата отпред няма да имате проблем). Аз имах дупка от теглич.

На две на три - трябва да се отиде до фирмата, която прави номерата за МВР и те ви правят изцяло нова табела в рамките на 15 мин.

Фирмата, която извършва дадената услуга се казва БМВ ЕООД (бъ мъ въ, не е бе ем ве).

1. Нужни документи:

• Лична карта
  • Платежно от банката

2. Звъните на 02 982 0511 и се уговаряте с човека. Аз им звъннах днес в 12.45 и в 13.30 бях там. Човека ще ви каже дали ще могат днес да извършат подмяната.

3. Отивате на ул. Кукуш - 1 (Линк от гугъл мапс / Линк от бгмапс)

4. Там ще ви спре полицай и ще ви опъти. Кажи речи трябва да вървите напред по бариерата и да влезете във втората пряка вдясно.

[attachment=39323:IMG_1035.JPG]

След този знак вдясно.

След като завиете, ще видите една малка вратичка, на която пише работното време и тебела "Затваряйте вратата". Влизате през тази врата и през следващата. Там веднага вляво има врата, на която може да чукнете и да кажете за какво идвате.

[attachment=39325:IMG_1036.JPG]

5. Попълва се една молба за издаване на регистрационна табела. Информацията, която искат е:

• Трите имена
  • ЕГН
  • Адрес по лична карта
  • Рег. номер

6. След като попълните молбата ще ви дадат образец за платежно в банка ЦКБ, която е на около 1 км. от складовата база на МВР. Образеца е следния:

[attachment=39324:IMG_1034.JPG]

7. Отивате на адреса на въпросния клон на ЦКБ (Линк към гугъл мапс / Линк към бгмапс)

8. Там влизате и плащате.

Цената е 30 лв за табелата + 1 лв такса!

9. Връщате се на адреса, където попълнихте молбата (точка 3 и точка 4)

10. Този път ще ви пуснат през бариерата и трябва да спрете там, където е табелата "Място за монтаж на РТ".

11. Влизате вътре и табелата вече ще е готова и ще ви я монтират директно. Старата табела се връща!

Резултат:

[attachment=39326:IMG_1038.JPG]

Това е. Адски бързо става всичко, без нерви и без проблеми.

Успех!

Този пост е редактиран от Subsonic: 21 април 2017 - 09:13

• 4

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни