Възстановяване на салон на 123-ка.
Започната от bultras75, 22 мар 2017 - 10:24:36
7 мнения по тази тема
Публикувано 22 март 2017 - 10:24
Здравейте колеги имам следния проблем:Салона (седалките) са изгоряли с годините от слънцето,а те са сини на цвят.Имате ли идеи как мога да ги поосвежа,а ако не става от кой друг модел мога да сложа? Благодаря предварително !
Публикувано 22 март 2017 - 11:19
Претапициране с кожа е вариант и това може да се направи не само във Вилнер (ама не знам къде). От друг модел пак ще са стари.
Публикувано 22 март 2017 - 14:34
Питам от кой друг модел мога да сложа,ясно ми е,че ще са стари.Може и да попадна на запазени.
Публикувано 22 март 2017 - 20:49
123 са били доста масово коли навремето, може и да попаднеш на запазен цял салон
Публикувано 22 март 2017 - 21:57
Питам от кой друг модел мога да сложа,ясно ми е,че ще са стари.Може и да попадна на запазени.
Без преправяне на релсите няма да стане от никой,дори и от 126.
Публикувано 29 март 2017 - 06:50
Колеги благодаря за отговорите!По разни други сайтове чета,че имало тапицери,които предлагат тапициране с кожа и най-различни платове.Въпроса ми е какви средства да подготвя и дали ще стане споучливо? Поздрави!
Публикувано 29 март 2017 - 07:20
Колеги благодаря за отговорите!По разни други сайтове чета,че имало тапицери,които предлагат тапициране с кожа и най-различни платове.Въпроса ми е какви средства да подготвя и дали ще стане споучливо? Поздрави!
Обади се на тапицерите и ще придобиеш най-точна представа.
Публикувано 21 април 2017 - 13:01
Не се занимавай с глупости. Не съм видял досега претапицирана седалка да е по-хубава от оригинална макар и стара. Нали затова са тези форуми. Хич да не намериш цял салон, то поне може да сглобиш от части. И аз не вярвах, че е възможно пък сглобих вече и резервен салон, същият цвят. Даже мисля от последния донор задна долна част е синя, че е сбирщайн салона му.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни