Пропадане на педала на съединителя
Започната от Mitkin, 21 мар 2017 - 11:50:35
6 мнения по тази тема
Публикувано 21 март 2017 - 11:50
Добър ден, колеги
От скоро карам 190Е 2.0 122 к.с. 1990 година (уникална количка) и ми се случи да ми пропадне педала на съединителя една сутрин.
Ще съм ви благодарен ако споделите нещо по въпроса!!!
Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk
От скоро карам 190Е 2.0 122 к.с. 1990 година (уникална количка) и ми се случи да ми пропадне педала на съединителя една сутрин.
Ще съм ви благодарен ако споделите нещо по въпроса!!!
Публикувано 21 март 2017 - 13:17
Спирачна течност имаш ли или я изгуби по пътя? Най-вероятно е помпата на съединителя (те са две: долна и горна) Долната е на самия съединител ,а горната е горе Кажи първо има ли спирачна течност в казанчето и ако отговора е не ,провери от къде я изхвърля ,но най-вероятно е долната помпа ,тази на скоростите не е скъпа и е елементарна за смяна ,страшно няма!
п.п.Качи някоя снимка на колицата да се порадваме.
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 21 март 2017 - 14:23
Пробвай първо със смяна на спирачната течност, освен ако не я губи някъде, както ти е писал Хари.
Публикувано 25 март 2017 - 21:52
Спирачна течност има, не тече/сълзи от никъде.Спирачна течност имаш ли или я изгуби по пътя? Най-вероятно е помпата на съединителя (те са две: долна и горна) Долната е на самия съединител ,а горната е горе Кажи първо има ли спирачна течност в казанчето и ако отговора е не ,провери от къде я изхвърля ,но най-вероятно е долната помпа ,тази на скоростите не е скъпа и е елементарна за смяна ,страшно няма!
п.п.Качи някоя снимка на колицата да се порадваме.
Ще я закарам да я видят тая помпа да не барникам аз.
Иначе...
Публикувано 12 април 2017 - 09:33
Горната помпа беше протекла и за да си нямам проблеми и с долната след време ги смених направо и двете и сега е пушка.
Публикувано 12 април 2017 - 12:18
Моля
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 12 април 2017 - 18:52
10 точки за ХаРи !!Моля
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни