Когато карам примерно на трета скорост с малко обороти мисля под 2000 усещам как колата придърпва леко назад.Но не винаги. Незнам дали е нормално. Също така когато карам и натисна гаста малко повече ускорява много, а не постепенно. Незнам дали е някакъв проблем в колата или това, че досега карам толкова мощна кола. Предната ми беше с 1.8 куб. 90к.с.
Странно придърпване
Започната от DakaGang, 11 мар 2017 - 23:40:09
3 мнения по тази тема
Публикувано 11 март 2017 - 23:40
Публикувано 12 март 2017 - 10:47
Най-вероятно имаш тампони (заден мост;ск.кутия;двигател) зя смяна.Може да е един от изброените.Когато карам примерно на трета скорост с малко обороти мисля под 2000 усещам как колата придърпва леко назад.Но не винаги. Незнам дали е нормално. Също така когато карам и натисна гаста малко повече ускорява много, а не постепенно. Незнам дали е някакъв проблем в колата или това, че досега карам толкова мощна кола. Предната ми беше с 1.8 куб. 90к.с.
Гумени карета на кардана...
Този пост е редактиран от daimler1: 12 март 2017 - 10:48
Публикувано 12 март 2017 - 21:15
Мерси ще отида да я закарам в сервиза да ги погледнат в какво състояние са и дали са за смяна. Мерси!
Публикувано 06 април 2017 - 20:52
Проверих
Проверих всичко което си ми препоръчал но нямаше проблем. Колата когато карам с малки обороти под 2000 извесно време и когато подам повечко газ колата ускорява много. Толкова че има друпва напред ряско. Незнам нормално ли е или не?
Най-вероятно имаш тампони (заден мост;ск.кутия;двигател) зя смяна.Може да е един от изброените.
Гумени карета на кардана...
Проверих всичко което си ми препоръчал но нямаше проблем. Колата когато карам с малки обороти под 2000 извесно време и когато подам повечко газ колата ускорява много. Толкова че има друпва напред ряско. Незнам нормално ли е или не?
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни