Здравейте!
Аз имам същата дилема, и моята демпферна шайба е за смяна, но цената доколкото разбрах е към 600 лв. нова. Един майстор я забеляза, и ме предупреди, че това ще счупи мотора ако не се подмени докато е време. Някой може ли да ми препоръча магазин от който да я купя на по-добра цена, и евентуално читав сервиз във Варна?! (W221, S500L)
Демпферна ролка
Started by trifonl, 01 Mar 2017 - 19:21:24
19 replies to this topic
Posted 03 March 2017 - 11:38
Posted 03 March 2017 - 11:41
Колега за 221 може наистина да е по - скъпа, за моята най - скъпата беше на SWAG - 169 лева.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Posted 03 March 2017 - 12:20
Не се учудвам на разликата в цените, но по-важното е шайбата да бъде сменена от човек който го е правил преди, че настръхвам когато видя някой да се учи на моята кола.
Posted 03 March 2017 - 13:29
Разбира се че има.
Аз ходя само на едно място с всичките бенцове.
Posted 03 March 2017 - 19:11
Не знам дали правите разлика между монолитна метална шайба и такава с гума по средата.Цената на едната и другата нямат нищо общо.Факт е,че хората заменят тази с гумата за твърда(заради цената)но се появява една вибрация при гасене на мотора.Ако се премине на твърда шайба се сменя и тази на генератора с въртяща само по посока на въртене на двигателя и всичко си идва на мястото.
Иначе за развиването на болта за коляновия вал е нужен ГОЛЯМ удърен пистолет,иначе е голямо приключение........
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users