Jump to content

•  

Photo
- - - - -

CLK-200 компресор

• Please log in to reply
20 replies to this topic

#16 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6,668 Posts:

Posted 06 April 2007 - 19:31

:kill_myself: ЛОШО...............мотора 430 е много добьр и на тва купенце цепи мрака. :bigemo_harabe_net-110:
  • 0
.

#17 mim4o

mim4o

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 8 Posts:

Posted 26 April 2007 - 11:21

по-добрия вариант на CLK е 230 компресор 193 коня...аз иам такова...ужасна кола :rolleyes: само нешо много ме притеснява тоя смотан автоматик започна да изключва от скорост сама и нещо тва не ме кефи...неам идея от кфо е ама...колицата еее резачка яко!ТРЕПАЧ!(:
  • 0

#18 Verdano

Verdano

Чирак

• Потребители на форума
  • 65 Posts:
  • Град:Варна
  • Автомобил:
    Е36

Posted 26 April 2007 - 19:14

по-добрия вариант на CLK е 230 компресор 193 коня...аз иам такова...ужасна кола :rolleyes: само нешо много ме притеснява тоя смотан автоматик започна да изключва от скорост сама и нещо тва не ме кефи...неам идея от кфо е ама...колицата еее резачка яко!ТРЕПАЧ!(:

Това ми е мечта много отдавна но 230 компресор с 6 ст. ръчна ск. кутия ....скоро..... надявам се.......
  • 0

#19 vlad666

vlad666

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 1 Posts:

Posted 05 November 2007 - 09:03

Привет, след всичко изписано тук не ми стана ясно едно. Заслужава ли си колата или не, говоря за clk200к, защото съм си харесал една такава и мисля тия дни да я взимам. Но първо се чудя дали е проблемна, как е на поддръжка, за целогодишно става ли и т.н. Та колата която съм харесал е от 2001г с 6 скоростна ръчна кутия. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ
  • 0

#20 top

Майстор

• Потребители на форума
  • 2,098 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Mercedes SL350 2010 316hp
Garage View Garage

Posted 09 November 2007 - 02:52

Привет, след всичко изписано тук не ми стана ясно едно. Заслужава ли си колата или не, говоря за clk200к, защото съм си харесал една такава и мисля тия дни да я взимам. Но първо се чудя дали е проблемна, как е на поддръжка, за целогодишно става ли и т.н. Та колата която съм харесал е от 2001г с 6 скоростна ръчна кутия. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ

Ами аз лятото много се чудих по същия въпрос дали да си взема CLK 200 компресор или друга кола и разгледах няколко коли, всичките след фейслифта с мигачите на огледалата и мултифункционалния волан, типтроник и тн... и всичките коли които гледах бяха много различни като поведение и вид и на всичките не им светеха правилно дисплеите за температура и за час, накрая се отказах защото ми се стори че ако има нещо скрито ще е много по скъпо за правене от колкото на една S класа W140 и накрая предпочетох запазена W140 пред CLK-то и мисля че съм направил правилен избор защото нямам никакви съществени проблеми с нея.
  • 0

#21 mim4o

mim4o

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 8 Posts:

Posted 21 December 2007 - 14:23

цлк-то е просто страшна кола може би най хубавата която съм карал някога... (:
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users