CLK-200 компресор
Започната от mbenz, 15 мар 2007 - 16:33:09
20 мнения по тази тема
Публикувано 06 април 2007 - 19:31
ЛОШО...............мотора 430 е много добьр и на тва купенце цепи мрака.
.
Публикувано 26 април 2007 - 11:21
по-добрия вариант на CLK е 230 компресор 193 коня...аз иам такова...ужасна кола само нешо много ме притеснява тоя смотан автоматик започна да изключва от скорост сама и нещо тва не ме кефи...неам идея от кфо е ама...колицата еее резачка яко!ТРЕПАЧ!(:
Публикувано 26 април 2007 - 19:14
по-добрия вариант на CLK е 230 компресор 193 коня...аз иам такова...ужасна кола само нешо много ме притеснява тоя смотан автоматик започна да изключва от скорост сама и нещо тва не ме кефи...неам идея от кфо е ама...колицата еее резачка яко!ТРЕПАЧ!(:
Това ми е мечта много отдавна но 230 компресор с 6 ст. ръчна ск. кутия ....скоро..... надявам се.......
Публикувано 05 ноември 2007 - 09:03
Привет, след всичко изписано тук не ми стана ясно едно. Заслужава ли си колата или не, говоря за clk200к, защото съм си харесал една такава и мисля тия дни да я взимам. Но първо се чудя дали е проблемна, как е на поддръжка, за целогодишно става ли и т.н. Та колата която съм харесал е от 2001г с 6 скоростна ръчна кутия. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ
Публикувано 09 ноември 2007 - 02:52
Привет, след всичко изписано тук не ми стана ясно едно. Заслужава ли си колата или не, говоря за clk200к, защото съм си харесал една такава и мисля тия дни да я взимам. Но първо се чудя дали е проблемна, как е на поддръжка, за целогодишно става ли и т.н. Та колата която съм харесал е от 2001г с 6 скоростна ръчна кутия. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ
Ами аз лятото много се чудих по същия въпрос дали да си взема CLK 200 компресор или друга кола и разгледах няколко коли, всичките след фейслифта с мигачите на огледалата и мултифункционалния волан, типтроник и тн... и всичките коли които гледах бяха много различни като поведение и вид и на всичките не им светеха правилно дисплеите за температура и за час, накрая се отказах защото ми се стори че ако има нещо скрито ще е много по скъпо за правене от колкото на една S класа W140 и накрая предпочетох запазена W140 пред CLK-то и мисля че съм направил правилен избор защото нямам никакви съществени проблеми с нея.
Публикувано 21 декември 2007 - 14:23
цлк-то е просто страшна кола може би най хубавата която съм карал някога... (:
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни