Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

W140 няколко проблемаЗов за помощ!

• Please log in to reply
5 мнения по тази тема

#1 bruce88

bruce88

Прохождащ

• Нови потребители
  • 9 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:Classic Mercedes-Benz
    English football
  • Автомобил:
    W140 S280
    W124 230 CE
    W123 300 Diesel

Публикувано 07 февруари 2017 - 02:03

Здравейте на всички колеги, имам проблем със страничните огледала на W140 S280!

Затворих огледалата с копчето и когато исках да ги отворя не се отвориха докрай и сега не искат хем да се отварят и затварят, хем и да се настройват! Някои ми каза да откача една от клемите на акумолторът, но искам мнение от професионалисти! Благодаря ви предварително!!!!

• 0

#2 bruce88

bruce88

Прохождащ

• Нови потребители
  • 9 Мнения:
    English football
  • Автомобил:
    W140 S280
    W124 230 CE
    W123 300 Diesel

Публикувано 07 февруари 2017 - 02:06

Здравейте отново, също така имам проблеми с централното заключване и алармата на колата моделът е от 98г. изведнъж спря да работи, ако някой има идея как да го оправя ще съм много благодарен! 

Благодаря ви предварително!!!

• 0

#3 bruce88

bruce88

Прохождащ

• Нови потребители
  • 9 Мнения:
    English football
  • Автомобил:
    W140 S280
    W124 230 CE
    W123 300 Diesel

Публикувано 07 февруари 2017 - 02:09

Здравейте, имам проблеми със ел.облегалката на седлактата. Всичко друго от седалката работии само облегалката не се движи! Ако някой може да ми каже къде да търся проблема ще съм ви много благодарен!!!

Благодаря ви предварително!!!

• 0

#4 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 07 февруари 2017 - 09:58

При алармата - почни от бушоните.

При огледалата - или е бушон, или самото копче за управление се е прецакало.

При седалката - копчето най-вероятно е заминало. Малко вероятно е да е кабел или моторче.

Бушони има под предния капак, както и в багажника. Вече не помня. Конкретно за алармата и разните екстри, като седалки и огледала, май бушоните бяха в багажника.

• 1

#5 bruce88

bruce88

Прохождащ

• Нови потребители
  • 9 Мнения:
    English football
  • Автомобил:
    W140 S280
    W124 230 CE
    W123 300 Diesel

Публикувано 14 февруари 2017 - 21:08

Благодаря ти колега! Наистина ти благодаря!!!  Още утре ще проверя бушоните, а за джоистика ако е прецакан ще ше ли да е не работи поне пребирането, а то не работи и настройването, незнам как да разбера какво е проблема, а относно облегалката на седалката копчето е на вратата ама как да го оправя незнам? Но наистина ти ти благодаря за отговора!!!

Днес докато се пребирахот вилата по магистралата ми паднаха оборотите и колата  май започна д аработи на 4 цилиндъра, когато потеглям от спряло положение колата започва да придърпва и да спира, говорих с един приятел който се занимава само с мерцедеси и ми вика , че е от бубина, но докато не я погледне не знае за какво става на въпрос, ако имаш някаква идея ще се радвам да споделиш?!!!

• 0

#6 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 14 февруари 2017 - 23:21

Това може да е от една камара неща - свещи, дебитомер, бобини/бобина (коя година ти е колата, дай снимка на двигателя) и най-вече изпопадала изолация на ел.инсталацията около двигателя (масов проблем). Нищо от изброените не е трудно за оправяне, ако поне малко разбираш.

• 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни