Здравейте колеги.
Днес се получи проблем с фабричния ксенон на колата. Колата ми е W210 преди фейслифта. Проблема се оказа в запалката и за мой късмет имах резервна, която сложих и сега фаровете светят. Това е добре за сега, но за в бъдеще ако имам проблем ще трябва да се търси по-дългосрочно решение.
Запалката ми изглежда така :
IMG_0032.JPG 175,93K 30 Брой сваляния IMG_0033.JPG 110,59K 26 Брой сваляния IMG_0034.JPG 154,19K 25 Брой сваляния
Идеята ми е да си сложа такъв преходник:
2pcs-d2s-d2r-d2c-xenon-hid-bulb-kit-socket-amp-wire-cable-plug-adapter-connector-harness-easy-plug-and-play-for-aftermar_20764172.jpeg 12,48K 18 Брой сваляния
И тук идва проблема, а той е, че конектора за лампата при мен се захваща с три гайки за рефлектора, а буксите, които искам да сложа не се хващат по този начин. Ориентирал съм се точно кум такива, защото на фейслифта фабричния ксенон е с такива, но там има един преходник, който не мога да открия никъде и не му знам точното наименование.
Молбата ми към вас е, ако някой знае как се казва този преходник, знае от къде се купува, или има фарове за части и иска да ги продаде да пише.
Приемам всякакви предложения и съвети.