Някой правил ли си е подобно нещо с колата?
Как седи...личи ли?
За, против...мнения
Публикувано 01 февруари 2017 - 15:25
Някой правил ли си е подобно нещо с колата?
Как седи...личи ли?
За, против...мнения
Публикувано 01 февруари 2017 - 16:40
Това което мога да кажа е , че ако искаш да фолираш - Мирофолио е твоят човек
Ако е с хубаво фолио - пак си личи , на допир е различно , пак трябва да ходиш до КАТ да сменяш талон ...
Според мен единственият плюс е , че става по бързо отколкото да пребоядисваш
Писва ти - сваляш фолио и си с оригинална боя
Цветове всякакви бол без да се чудиш дали бояджията ще го оцели и да се вайкаш , ако не го
Публикувано 01 февруари 2017 - 18:20
Честно на мен ми звучи като циганийка. Какво става като блъснеш и надраскаш нещо например?
Публикувано 01 февруари 2017 - 18:58
Ако е с хубаво фолио - пак си личи , на допир е различно , пак трябва да ходиш до КАТ да сменяш талон ...
Публикувано 01 февруари 2017 - 19:00
с фолио е много по добре според мен, отколкото да боядисваш.
имаме няколко коли изцяло направени с фолио. най вече зависи кой ти го слага. на една от колите не можеш да разбереш че е била с фолио. на майстора (работи в немско същото) му отне 2 седмици за да я направи.
по некадърните, въпреки че пак се водят номер едно в бг можеш да познаеш че е с фолио само след много детайлен оглед.
качеството разбира се зависи и от използваните фолиа.
като имаш проблемен детайл после - удър или нещо друго - директно го префолират и нямаш грижи, същото е ако решиш да слагаш тунинг брони и т.н. които са друг цвят - фолио директно, няма грунд, няма боя, няма стечка.
аз не съм видял добре направена кола от бояджия, винаги има разлики, винаги има проблеми, стечки, прашинки и още какво ли не, да не говорим че след година две не може същия бояджия същата боя да ти уцели...
за цялостно - само фолио според мен.
за повече подробности на лично...
Този пост е редактиран от mr Big: 01 февруари 2017 - 19:01
Публикувано 01 февруари 2017 - 22:41
аз не съм видял добре направена кола от бояджия, винаги има разлики, винаги има проблеми, стечки, прашинки и още какво ли не, да не говорим че след година две не може същия бояджия същата боя да ти уцели...
Кажи на Боян да ти покаже клиентски Брабус Г клас - бордо хамелеона ![]()
Публикувано 02 февруари 2017 - 09:40
Цвета няма да се сменя.
Точно идеята ми е да не се занимавам с бояджии че са големи некадърници тука...
Публикувано 02 февруари 2017 - 19:07
що бе, над затвора, в улицата където е сервиза на бош, има "бояджийница" с кадърни хора....ходил съм там за детаили и са ми ги правили перфеткно, имам приятел с МЛ, който го боядиса в червен мат, и стана убииствен цвят и кадърно боядисан !
Публикувано 03 февруари 2017 - 12:23
Публикувано 03 февруари 2017 - 12:28
Този пост е редактиран от mimo160: 03 февруари 2017 - 12:30
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни