Дистанционно заключване
Започната от zeemax, 14 яну 2017 - 17:43:14
4 мнения по тази тема
Публикувано 14 януари 2017 - 17:43
Колеги искам да си вържа централното заключване към модул и да ползвам дистанционно вместо ключ. Какъв е най-лесният начин за изпълнението на задачата? Машинка на бравата на багажника, която посредством лостов механизъм симулира работата с ключ или има и по-лесен начин? Поздрави.
Публикувано 14 януари 2017 - 20:22
Е за Лада ли питаш за Мерцедес ли е , нещо на мен ли ми обягва модела .......
Публикувано 14 януари 2017 - 20:47
Най-лесният начин е да отидеш до някой жичкаджия. Но ако решиш сам да го направиш, след като си купиш модул за централно заключване, от кутията с бушоните ще ти трябва постоянен плюс, маса, сигнал към мигачите ( това е пожелание ) и сигнал към вакум помпата за отключване и заключване. Към модулите за централно заключване има и схема на връзване.
Публикувано 14 януари 2017 - 22:09
В раздел "общи теми за мерцедес w124" е темата - за мерцедес w124 питам.Е за Лада ли питаш за Мерцедес ли е , нещо на мен ли ми обягва модела .......
Публикувано 14 януари 2017 - 22:28
Разбрах. Намерих схема. Благодаря.Най-лесният начин е да отидеш до някой жичкаджия. Но ако решиш сам да го направиш, след като си купиш модул за централно заключване, от кутията с бушоните ще ти трябва постоянен плюс, маса, сигнал към мигачите ( това е пожелание ) и сигнал към вакум помпата за отключване и заключване. Към модулите за централно заключване има и схема на връзване.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА