Запекла дюза
Started by Topla, 02 Jan 2017 - 03:10:41
5 replies to this topic
Posted 02 January 2017 - 03:10
Здравейте колеги от скоро съм собственик на Е-класа, но имам много главоболия с него. От начало вървеше после започна да ми изписва ЕPC на таблото, оказа се 5-тата дюза стоеше по високо от другите, уж си свършиха работата, но като се качих и покарах отново, изписва EPC казаха 6-та дюза. И ме посъветваха да сменя всичките, е само 6-тата няма изкарване.
Капака се счупи, дюзата се скъса но не излиза казаха че само с нагряване или заварка. Ако не се сваля главата, споделете мнение дали си струва да се сваля главата
Мотора е Е320цди 2000г. W210
Капака се счупи, дюзата се скъса но не излиза казаха че само с нагряване или заварка. Ако не се сваля главата, споделете мнение дали си струва да се сваля главата
Мотора е Е320цди 2000г. W210
Posted 02 January 2017 - 18:48
Така се получава когато ходите по гаражите за съжаление, лошото е че евтиното излиза скъпо а ти си се хванал с тези аматьори да работиш, така че нямаш избор, каквото ти предложат стига да си вземеш колата на ход, трябва да се съгласиш. Предлагат ти да свалиш главата ОК, да е свалят, но едва ли ще сменят гарнитурите, ще "близнат" главата, колекторите и тн..... ако трябва да го правят всичко това, то не си струва за тази кола....
Posted 03 January 2017 - 19:44
Продавай на части и купето на скраб, направиш ли ремонт на 6 дюзи и сваляне на глава по книжка.... ще минеш 2к
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Officeservices.bg
Officeservices.bg
Posted 03 January 2017 - 21:01
Хора какво го наплашихте колегата , като не знам какво е станало . Еми всичко се ремонтира , дори пък и главата да се сваля . Нито е първата нито ще е последната запекла дюза .
Posted 03 January 2017 - 22:10
Продавай на части и купето на скраб, направиш ли ремонт на 6 дюзи и сваляне на глава по книжка.... ще минеш 2к
Officeservices.bg
ХА ХА ХА !!!
Добре, че когато имам проблеми с колата не слушам такива безсмислени съвети, че до сега трябваше само колело да карам, но по твойта логика, ако ми се скъса веригата на колелото и него трябва да дам на скраб.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users