Въпрос за добавка
Started by vonko1988, 13 Dec 2016 - 20:30:42
27 replies to this topic
Posted 15 December 2016 - 07:10
Posted 15 December 2016 - 07:38
Малко извън темата за добавките, ама да попитам за едно друго, набиращо скорост, явление у нас - чистене на двигателя с carbon(въглерод). Из Фейсбук се напоявиха поне 3 места, откъдето с/у 60лв една машина пуска газ през въздушния филтър и този газ изгаря заедно с въздуха, докато работи двигателя 1 час.
Пълно е с хора, които твърдят, че има ефект - подобряване на мощността, отзивчивостта, разхода и т.н.
Вие какво мислите, фишек ли е или трябва да се пробва?
Edited by shotgun600, 15 December 2016 - 20:22 .
Posted 15 December 2016 - 08:33
..................... Ще опитам първо дали някъде може да се намери Кастрол ТДА...
И в тези два сайта също пише че има в наличност:
http://basbg.com/sho...садка-за-дизел/
http://deauto.bg/con...astrol-tda-025л
Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.
Posted 15 December 2016 - 08:50
Благодаря ви колеги. Поръчах 2 шишенца от Кастрол ТДА, до колкото сметнах ще ми стигне за няколко месеца. Мисля да я ползвам през един резервоар, моя резервоар е 80л, тоест едно шише трябва да стигне за 4 резервоара.
Малко извън темата за добавките, ама да попитам за едно друго, набиращо скорост, явление у нас - чистене на двигателя, с carbon(въглерод). Из Фейсбук се напоявиха поне 3 места, откъдето с/у 60лв една машина пуска газ през въздушния филтър и този газ изгаря заедно с въздуха, докато работи двигателя 1 час.
Пълно е с хора, които твърдят, че има ефект - подобряване на мощността, отзивчивостта, разхода и т.н.
И това си го мислех ама ми изглежда много шано нещо
Posted 15 December 2016 - 09:21
Малко извън темата за добавките, ама да попитам за едно друго, набиращо скорост, явление у нас - чистене на двигателя, с carbon(въглерод). Из Фейсбук се напоявиха поне 3 места, откъдето с/у 60лв една машина пуска газ през въздушния филтър и този газ изгаря заедно с въздуха, докато работи двигателя 1 час.
http://forums.mbclub...род#entry381258Имаме и ние такава тема ,аз лично съм на мнение ,че е ОК ,даже мисля някой ден да си закарам и Ягуара ей така за пробата.
NO PAIN - NO GAIN!
Posted 15 December 2016 - 19:00
Аз преди два дни минах през чистенето с водород. Бях много скептичен и го побърках тоя с машината. Какви ли не му ги наговорих, че пуска чешмяна вода и т.н., но да ви споделя впечатленията си. Колата видимо стана по-пъргава в ниските обороти. Оборотомера откача при рязко подаване на газ. Не очаквах такъв резултат, но на ония с машината за чистене продължавам да му казвам, че пуска чешмяна вода за да не се възгордее.
Posted 15 December 2016 - 19:21
Кастрол ТДА го има в maxcar.Нещо го изпокриха напоследък. А колкото до Бардала, през мен са минали тонове и няма един недоволен. Слагат го на камиони, автобуси и на коли. Въпроса е ,че за момента е изчерпано количеството на малки разфасовки 1 и 5 лт в Проспийд и ще има зареждане след нова година
Posted 15 December 2016 - 19:23
Поръчах добавката на Кастрол от един от сайтовете, 2 по 250мл. Обаче после ми звъннаха по телефона, че я имат само от варел наливна. Кастрол вече не я предлагали в шишенца.
Ще ми я докарат в шише и се чудя как трябва да се съхранява, на топло, на студено?
Posted 15 December 2016 - 19:53
Вярно ли смяташ да сипваш нещо без оригинална опаковка купено през интернет.
Posted 15 December 2016 - 20:25
http://forums.mbclub...род#entry381258Имаме и ние такава тема ,аз лично съм на мнение ,че е ОК ,даже мисля някой ден да си закарам и Ягуара ей така за пробата.
Не съм я видял тази тема, сега ще я прочета.
Аз преди два дни минах през чистенето с водород. Бях много скептичен и го побърках тоя с машината. Какви ли не му ги наговорих, че пуска чешмяна вода и т.н., но да ви споделя впечатленията си. Колата видимо стана по-пъргава в ниските обороти. Оборотомера откача при рязко подаване на газ. Не очаквах такъв резултат, но на ония с машината за чистене продължавам да му казвам, че пуска чешмяна вода за да не се възгордее.
Това е добре, започвам още повече да се навивам.
Posted 16 December 2016 - 09:33
Вярно ли смяташ да сипваш нещо без оригинална опаковка купено през интернет.
Вярно вчера не се замислих за това. Днес се обадих и отмених поръчката, като преди това пуснах друга поръчка от друг сайт(чакам от тях обаждане).
Само че тези при които отмених поръчката ми казаха, че са официалния вносител на Кастрол и в опаковка от никъде не мода да я намеря тази добавка, била спряна от производство преди 2 години.
Posted 16 December 2016 - 09:44
То може и така да е, нямам представа. Просто ми се струва рисково.
Posted 16 December 2016 - 09:50
Влез през фейса в макскар. Имат чат. Питай там.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users