Дай да го пробвамеПсихопати ,това трябва да го забранят със закон ,аман от "баш терикато си на кокошките" , остава някой да монтира газова на булид от F1....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Posted 16 December 2016 - 11:43
Дай да го пробвамеПсихопати ,това трябва да го забранят със закон ,аман от "баш терикато си на кокошките" , остава някой да монтира газова на булид от F1....
Posted 16 December 2016 - 12:59
То до скоро имаше и един Майбах с ГИ, ама той изгоря.. (не от газовата ) Апропо, може на човека да му пука за вредните емисии (Ролс-а на дъртата губерньорка на Бъкингамският дворед пак е с Г.И.)
А и съм далеч от мисълта, че този с това Бентли не може да му сипе до горе, друго има според мен.
Posted 16 December 2016 - 15:09
Edited by ЦецоКолев, 16 December 2016 - 15:11 .
Posted 16 December 2016 - 17:44
Като искаш евтинко не си купуваш Бентли!Не виждам нищо срамно в това да сложиш газ на каквато и да е кола. Защо да му плащаш бензина като може да ти е на половин цена? За мен е разумно, без значение колко пари имаш, да търсиш по-евтиното.
Posted 17 December 2016 - 10:16
Това, че газа се слага само за икономия вече е твърде остаряла догма. Тук сме интелигентни хора и е смешно да пишем и да се вглъбяваме в такива простотии. Газа като гориво и експлоатационни свойства не отстъпва по абсолютно нищо на конвенционалните горива. Със всички мерки за намаляване на вредните емисии и ратифицираните протоколи от Киото и Париж, нищо чудно след още някое десетилетие да се забранят напълно дизеловите и бензинови агрегати да влизат в централните части на градовете. Тогава какво ще си пишем - "Само гащници и тарикати карат на ток, газ и т.н."
0 members, 1 guests, 0 anonymous users