Закупуване на clk500 2002
Започната от Ddurev, 12 дек 2016 - 13:19:58
34 мнения по тази тема
Публикувано 14 декември 2016 - 10:55
Нещо не разбирам ?! Искате да кажете че цлк500 не е добре съвместимо с газ инж или искате да кажете че ако не се направи както трябва убива колата ?
Публикувано 14 декември 2016 - 11:22
Последният ми Мерцедес беше Е500 2006 със същия двигател. Газ може да се сложи но е 3000 лв. Говорим за газова с която колата ще работи добре.. Има и по евтини ама там главоболията са много. На мен ми даваше градско 20 извън града 13.
Хубавото е че са с по-усилено окачване ( Моята беше 4матик) Гарнитурите на капака на клапаните течат ама не е болка както каза колегата. Сам си преценяваш какво искаш. А и колата си е на късмет. Ако искаш по икономична вземи си дизелче и готово. Направи си сметката кога ще избиеш тази газова.
Поздрави и успех в покупката
Публикувано 14 декември 2016 - 23:56
Да се включа и аз в темата като собственик на такава кола.
Според мен е безсмислено да се коментира газта - дали е добре за колко се избива и т.н. Сега зимата сутрин ми показва 40л/100км на борда ?!?! Средно в града ми гори 23-25 извън града 14-16, колата я имам от април месец и съм навъртял 15к км. Ако мога да си позволя да минавам по 300км на седмица на бензин няма да карам 15 год. кола. С две думи е немислимо да се кара на бензин. Относно как върви на газ, честно казано почти не виждам разлика, може би малко в набирането иначе и на газ си ги прави 259 без проблем. Ако газта е хубава няма да имаш проблем, с моето БРЦ откакто смених изпарителите и 2 дюзи само наливам и карам. ОТНОСНО ТОРИДАЛНАТА БУТИЛКА - моята събира 56 литра което си е 340-400км с едно зареждане извънградско, така че това за 3те сипвания до морето го игнорирай. Колата върви прилично, кефа от карането е голям. За 15к км каране не съм сменял нищо по окачването. Преди 2 седмици я вкарах в сервиза за накладки и ми прегледаха всичко останало - перфектно, но трябва да отбележа че и аз доста я пазя, по павета и неравности правя колони зад мен...
Тази в Панагюрище с Принс лпг съм я гледал, продава се 2-ра година. Има теч от двигателя както КДЛ каза, чек лампата светва от вр на вр заради газта явно (на моята никога не е светила), люка е протекъл и тавана е цепен и след това шит. Кей лес гоу-а все едно го няма, нищо не работи. По боята си има малки забележки. Дори имам снимки които още пазя
Публикувано 15 декември 2016 - 00:15
Моята след няколко месеца колкото и да не ми се иска ще я продавам понеже лятото заминавам за чужбина. Ето една снимка още като я взех. (салона в момента е доста по свеж, стелките са изпрани всичко свети, сложил съм гумена стелка за да не захабявам бежовите) Както казва мой приятел - пазя я за следващия.
Ако имаш интерес пиши на ЛС
Този пост е редактиран от r1der: 15 декември 2016 - 00:25
Публикувано 15 декември 2016 - 10:39
Благодаря на отзовалите се ! Разбрах каквото ме интересуваше да кажем . Продължавам с разглеждането . Кола от България сърце не ми дава да си купя и няма да го направя . А относно газта ще поровя да се намери някой професионалист за да я направи както трябва . Живи и здрави
Публикувано 15 декември 2016 - 12:37
Колега за газта ми казаха че само БРЦ допада на този двигател. И то проверих на доста места. Отговора беше БРЦ за да нямаш ядове.
Успех
Публикувано 15 декември 2016 - 13:45
БРЦ одавна нямат нов хардуер ГИ на 10г им е и остъпват на много нови ГИ.Според мен е ненужно да се слага БРЦ,скъпо и не най добро.Само инжекторите им са мн добри и бързи но шумни и се замърсяват напоследък бързо.Но всеки си знае
Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано 15 декември 2016 - 15:43
Обадих се в официалния сервиз на брц казаха 3000лв. И 2 години гаранция . Значи 3000 газ 1500 регистрация със докарване и обслужването предполагам 600 лв (масла филтри ) още 600 лв обслужване на автомата ) Абе грубо 5 6000 лв + цената на автомобила .
Публикувано 15 декември 2016 - 15:59
Нещо такова, да...
Моята с регистрация и застраховки е 3х.лв. след покупка, като обслужването е 1300лв. на кола, която е обслужвана последно в Мерцедес Юни месец и без забележки.
... а видях, че не съм описал зимните си джанти
Публикувано 15 декември 2016 - 17:07
То за тея пари дето ще излезе ще взема цлс дизел хахах
Публикувано 15 декември 2016 - 17:36
Вчера заведох един пич, при момчетата които ми монтираха газта на мен (на 2 коли с 500 двигател М119). Цената която обявиха за монтиране беше около 2500 понеже аз съм го завел, като тук става дума за E55 AMG.
Мотора е също м113.
Варианти за читава газ очевидно има и не е само БРЦ.
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 15 декември 2016 - 19:43
2000лв стигат за пррфекна газификация
Публикувано 15 декември 2016 - 22:36
Всичко се газифицира, прави и върви. Стига с тия работи за "лошите" двигатели, които не може да им се сложи газ. На всичко се слага, на някой е по-скъпо и сложно, факт.
Публикувано 16 декември 2016 - 09:55
Така е, няма нещо дето на което не може да се сложи газ, въпроса е дали могат да го сложат кадърно...
Прикачени файлове
Публикувано 16 декември 2016 - 11:35
Психопати ,това трябва да го забранят със закон ,аман от "баш терикато си на кокошките" , остава някой да монтира газова на булид от F1....
NO PAIN - NO GAIN!
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни