На първо четене изглежда добре. Тема за размисъл - дали е истински Бенц или Навара в нови дрешки
Публикувано 26 октомври 2016 - 10:35
На първо четене изглежда добре. Тема за размисъл - дали е истински Бенц или Навара в нови дрешки
Публикувано 26 октомври 2016 - 10:40
Значи не само на ме ми прилича на Навара. Честно казано на мен изобщо не ми допада. Единственото нещо което ми харесва е волана. За теблетчето дето е хакнато в нищото и въздуховодите изобщо не ми се говори. Дано поне от към механика да е Бенц, а не рено-нисан брандиран със трилъчата звезда...
Публикувано 26 октомври 2016 - 11:11
Добре изглежда. Ако стане реалност това табло без шита кожа не знам дали ще изглежда добре. Иначе Нисан Навара и Патрол не са никак лоши автомобили и нямат нищо общо с Рено/Нисан. Да не се бърка с платформа C на Нисан където са останалите недоразумения.
https://en.wikipedia...ssan_C_platform
Публикувано 26 октомври 2016 - 15:55
В една статийка официално си пишеше, че е на базата на Навара. Предвид факта, че Рено също подготвят пикап е очевадно, че и трите ще ползват обща платформа.
Иначе интериорът на всички нови Бенцове е трагичен. Този също.
Много ме кефи идеята със задната лебедка. Дано все пак има нещо по трансмисията взето от Г-клас и да не е поредният френски кашон от рода на Citan
Този пост е редактиран от KPAHK: 26 октомври 2016 - 15:59
Публикувано 26 октомври 2016 - 15:55
Значи не само на ме ми прилича на Навара. Честно казано на мен изобщо не ми допада. Единственото нещо което ми харесва е волана. За теблетчето дето е хакнато в нищото и въздуховодите изобщо не ми се говори. Дано поне от към механика да е Бенц, а не рено-нисан брандиран със трилъчата звезда...
Като гледам лоста на скоростната кутия и движението му, няма нищо общо с мерцедесовата АСК. Нататък си правя изводите.
Публикувано 26 октомври 2016 - 16:03
Ето го Рендето:
Ето я и новата Навара:
Публикувано 26 октомври 2016 - 19:36
Харесва ми.
Публикувано 24 март 2019 - 17:41
Видях го на живо, със смесени чувства съм...преди да изразя мнение, ще изчакам да улегне.
Публикувано 24 март 2019 - 19:03
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни