Колеги, взех си W210, 320 и ми предстои слагане на газов инжекцион, но се чувствам доста объркан, защото отзивите за различните марки инжекциони, както и отзивите за газ сервизитре са доста противоположни. Моля ви да ми дадете насоки относно марката на инжекциона, както и читав сервиз в София...
Какъв газов инжекцион да сложа и къде ?
Започната от kokitoki, 12 окт 2016 - 17:05:54
27 мнения по тази тема
Публикувано 12 октомври 2016 - 17:05
Публикувано 12 октомври 2016 - 20:04
http://topgas.bg/кон...as.bg/контакти/
Звъниш на 0879 86 86 39 - Милчо, казваш му, че Мартин с бялата 124ка ти е дал неговия телефон и почвате да си говорите
Едното момче което работи там има такава 210ка, 320, но 4matic и също е фен на марката.
Има колеги тук (със същия модел и мотор) слагали си газта там и ако се включат ще изкажат и те мнение (почти съм сигурен, че ще е положително)
Успех !
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 13 октомври 2016 - 06:57
Аз съм един който по препоръка на Марто използвах услугите на този сервиз за моята 210 320.
Впоследствие газифицираха и на жена ми Seat-а.Препоръчвал съм ги и на други мои авери.
Публикувано 13 октомври 2016 - 11:21
http://topgas.bg/кон...as.bg/контакти/
Звъниш на 0879 86 86 39 - Милчо, казваш му, че Мартин с бялата 124ка ти е дал неговия телефон и почвате да си говорите
Едното момче което работи там има такава 210ка, 320, но 4matic и също е фен на марката.
Има колеги тук (със същия модел и мотор) слагали си газта там и ако се включат ще изкажат и те мнение (почти съм сигурен, че ще е положително)
Успех !
Колега, пропуснах да напиша, но моята също е 4matic, а сервиза, който ми препоръча е точно на 2 мин път от вкъщи. така че още днес ще се разходя до там Благодаря ви за препоръката!
Аз съм един който по препоръка на Марто използвах услугите на този сервиз за моята 210 320.
Впоследствие газифицираха и на жена ми Seat-а.Препоръчвал съм ги и на други мои авери.
Колега, ти каква марка инжекцион сложи ?
Публикувано 14 октомври 2016 - 07:47
Бардолини.
Публикувано 14 октомври 2016 - 19:33
Аз също съм 4 матик, 320 и газта ми е БРЦ, слагана в Италия. Проблемна е, защото е на 10 години вече, но по-скоро не бих препоръчал БРЦ, освен това са от най-скъпите. Послушай Ники 7111, неговата работи добре.
Публикувано 14 октомври 2016 - 21:02
Сложил съм Optima на същия двигател.За 4 години нямам никакви забележки, но не е много разпространена.
Публикувано 15 октомври 2016 - 17:01
Бардолини ли работи добре...надявам се не го вярвате че е правило,по дкоро изключение.Ако класифицираме уредбите Бардолини е на последно място.БРЦ е добро но бедно от към настройки в едно с Ловато и Ланди Ренцо.Оптимата бере ядове един колега поради невъзможностс за прецизна настройка на един пипнат компресор.Всъщност търсете майсто че мненията при мен работи,не са обективни.В понеделник изхвърлям поредния Ланди Ренцо поради това че човека иска да си кара колата без да му прави мсгарии...не трябва да знаеш на какво гориво караш ако не виждаш копчето.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано 16 октомври 2016 - 07:38
Може и да е на последно място,но при мен работи идеално.Много зависи и от "майстора" монтажник.
Блутроник-а също е на най-последните места в класациите,но на Ц-та на сина и на Ауди-то на щерката работят от доста години и километри.
Зависи и собственика как си поддържа и обслужва колата.
Публикувано 16 октомври 2016 - 12:20
В никакъв случай BRC, пътека направих до там от както си взех колата с вече монтиран такъв инжекцион. Предната ми кола беше с Ланди Ренцо и 5 години (70000км) абсолютно никакви проблеми, колата се караше само на Газ и дори филтър не съм сменял, слагаш и забравяш. Ако сегашната ми не беше V8 т.е. инжекциона да струва 4 бона щях да го махна това брц и да сложа ланди!
P.S Служебните ни коли също са с БРЦ и берем ядове...
Публикувано 16 октомври 2016 - 21:19
Де да бе от майстора монтажник ))Може и да е на последно място,но при мен работи идеално.Много зависи и от "майстора" монтажник.
Блутроник-а също е на най-последните места в класациите,но на Ц-та на сина и на Ауди-то на щерката работят от доста години и километри.
Зависи и собственика как си поддържа и обслужва колата.
Публикувано 17 октомври 2016 - 08:37
Не само монтажа, възможностите на рейката, изпарителя и настройването са определящи.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 17 октомври 2016 - 09:47
Аз от Ланди Ренцо имам негативни впечатления. Сложиха ми едни дълги маркучи, все не могат да я настроят като хората - има голямо разминаване с бензиновите времена и ми прави проблем като я карам на бензин. Имаше проблем с датчика за налягане на рейката - подмениха го три пъти гаранционно. Консумативите им са скъпи. Скоро пак ще ходя за настройка - може само в техните сервизи, останалите сервизи нямат софт за техния комп. Т.е. няма вариант за афтърмаркет поддръжка.
Публикувано 17 октомври 2016 - 10:16
И аз да се включа. Аз съм с М272 мотор, но и на предишната кола която не беше Мерцедес пак сложих Романо. И при двата монтажа нещата станаха от първия път. Единия път струваше към 1600+с-ма за допълнително мазане на клапаните (На Сузуки гранд витара 2.0 4 цилиндров), а сега ми стъпи някъде към 2200, като изчаках някакъв нов модел газово ЕКУ и майстора ми сложи и т.нар "бързи" дюзи на БРЦ. От както сложих на Бенца газово съм ходил 2 пъти при майстора. Единия път ми бяха избягали настройките след като сменях акумулатор и втория път за проверка по системата. Няма да пиша къде я слагах за да не правя реклама, ако те инт. пиши на лични.
Публикувано 17 октомври 2016 - 12:37
Атмосферните са лесни )) пък омасляването на клапаните е дълга тема ама не е ок.Мен не ме удтройва само ти да си доволен а от 10...10 да са доволни затова не разчитам на казаното от вас.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни