Posted 23 November 2007 - 11:46
Нямам намерение да хваля или карам някой да си купува А -класа,но ми прави впечатление,че колегата hektor в не един пост изтъква колко кофри е колата до 2001г.,колко е калпава предницата,колко е калпава нафтата тук и въобще колко проблеми и главоболия докарва колата в България на собственика си. В моя съзнателен /на 56г. съм/ живот съм стопанисвал и карал 38 модела автомобила. Имало е доста и нови,купени от магазина /последните...BMW Z3, Хюндай Теракан, Ровър 75, Ауди А4/ нито един автомобил не е бил безпроблемен. Колкото до "Мухата"-99г. която карам в момента вече 2-ра година и не слизам от нея мога да кажа,че даааа... има шум от диференциала,има скърцане на седалките и други дреболии,но до там. Карам я в Шумен/намира се в Б-я/ шосета та са дупка до дупка-нямам за сега проблем с предницата,наливам от хубавата нафта на Шел-за сега е като "пушка". За същия период на каране из същите дупки на Аудито му се разказа играта на предницата 2 пъти на Z3-та смениха скоростна кутия а джипа и Ровъра гълтаха по 15-18 литра гориво в града. Да,ще си купя може би и една С -класа,но за градски автомобил ще си оставя "Мухата" която според мен не е чак толкова проблемен автомобил,напротив, плюсовете /поне при моята/ са доста по-вече от минусите пък и не съм чувал за автомобил без кусури без ремонти които гълтат доста средства,но "като имаш брадичка ще си търсиш гребенче". Извинявам се, ако съм обидил някого,но това е моето мнение по въпроса.