Здравейте,
прибрах се към 11 и нещо с рейса и това е... Пих 1 студена вода на стойност кАде 300лв., ама май по-добре така...
Човека от напълно невеж и незнаещ нищо за колата, за проблемите ѝ и километрите започна много да разбира след прегледа. Колата я видяха в сервизната история, че миналата година май месец е била на 460 000км., когато последно е обслужвана при тях. За амортисьорите няма да коментирам, явно съм луд, щото ако ми се наложи някога ще си взема нови оригинални, няма да диря от моргата... Тоя почна да ми обяснява как купето било на 460 000 и как двигателя е чисто нов на 180к, даже ми давал и гаранция. Като ме попита дали са казали нещо за двигателя и аз като му казах, че не са казали нищо, почна да ми вдига палци и да ми казва, че тоя двигател е върха, екстра и няма никакви проблеми. Все едно колата е само двигател и нищо друго. Почна да ми спори, че 1 двигател не може да издържи 500к, ще скъса верига и се сменя целия двигател. Като му казах, че се сменя веригата преди да се скъса почна да ме гледа, все едно съм малоумен и да ми обяснява как 1 двигател издържал 300к километри и се чупел и нищо не може да се направи по въпроса. Сега като гледам данните от тестовете те повечето работи са проблемни, повечето "екстри" имат грешки и някои изобщо не функционират. Не му завиждам на тоя дето ще отиде при него и ще я вземе без преглед тая кола...
Ето данните от прегледа, ако на някой са му интересни каква гробница е този иначе хубав автомобил: http://vbogoev.com/350/xentry.pdf
Купето вътре наистина беше уникално, ама само това... От долу като я погледнах по генерацията беше тръгнала стабилна ръжда, като я запали в помещението човека и се задими за отрицателно време, просто без думи...
Edited by vbogoev, 16 September 2016 - 00:13 .