Интересна е комбинацията текстил и кожа. Така имаш плюсове и от двете. Не те запарва и изглежда добре. Ама вече това са лични предпочитания
Този пост е редактиран от drjivago: 01 септември 2016 - 09:24
Публикувано 01 септември 2016 - 09:21
Този пост е редактиран от drjivago: 01 септември 2016 - 09:24
Публикувано 01 септември 2016 - 13:47
Този пост е редактиран от daimler1: 01 септември 2016 - 13:53
Публикувано 01 септември 2016 - 14:03
Еко кожата не е по-зле от естествената и не спарва повече-личен опит.
А тая комбинация от текстил и кожа за която говорите ми е много грозна и ми напомня времето когато нямаше автотапицерски материали и като се скапе салона сменят само повредените парчета с дамаска от мебел
В понеделник мисля че съм свободен и мога да отида да я видя. ко не ти е късно.
Ти говорил ли си с тях?Знаят ли че имаш интерес?
Здравей,
знаят, че имам интерес и че ще пратя някой да я огледа и ако всичко е като хората ще се вдигна от София да я караме в Балкан Стар за обстоен преглед и така... Аз мисля, че намерих човек, който ще може да я види, но не е сигурен, във всеки случай ще пиша пак какви са резултатите в случай, че отиде да я види.
Публикувано 01 септември 2016 - 15:41
Ето резултата от прегледа на място:
"Има предни задни дискове с накладки за смяна, четерите гуми са чисто нови-възможно най-евтините (може да има нещо по окачването и да яде гуми). Пали и работи нормално. Климаъика работи.
Външно има забележки от охлузвания и отваряне на чужди врати. Отпред бронята леко стърчи под левия фар. Отзад има пукнато на бронята в ляво.
Като цяло външно изглежда прилично. Не личи да е пребоядисвана. Вътре централната конзола има доста ожулвяния, едно капаче над пепелника липсва, в багажника има ожулвания от товарене на някакви предмети. Волана, педалите и седалките нямат износвяния. Следи от удар не видях, това на предната броня е по-скоро при паркиране. В багажника има има следи по металната греда и по една пластмасова лайсна гад наглавниците на задния ред седалки, мокета изглежда ок. Това което написах за гумите сменяли са ги в автокъщата и може би тези с които е дошла да са неравномерно износени, също задна лява джанта е одрана доста дълбоко в бордюр."
Какво мислите?
Този пост е редактиран от vbogoev: 01 септември 2016 - 16:05
Публикувано 01 септември 2016 - 15:52
Публикувано 01 септември 2016 - 16:11
За мене 212 ката е най пластмасовата Е класа вътре, имахме една тука във фирмата и беше на 200К реални а е доста поизносена, копчета лост и централна конзола.
Този пост е редактиран от Slav_1101: 01 септември 2016 - 16:12
Публикувано 01 септември 2016 - 21:28
За мене 212 ката е най пластмасовата Е класа вътре, имахме една тука във фирмата и беше на 200К реални а е доста поизносена, копчета лост и централна конзола.
Вярно е.W212 и W204 са много дървени Мерцедеси и пластмасата вътре въобще не отговаря за прениум сегмент кола.Но пък с W205,W213,W222 разбиха конкуренцията за визия и качество на интериор.
Днес например се качвах в последния модел 7-серия и доста бледнее пред S-класата.Качеството на изработка си пролича още с отварянето на врата,запечатани прашинки в боята на прага.Седикато шкурка,а колата чисто нова на 1 месец.
Публикувано 15 септември 2016 - 09:21
Публикувано 15 септември 2016 - 11:24
Публикувано 15 септември 2016 - 12:02
не е нормално да рита при каквато и да е температура на кутията!
Публикувано 15 септември 2016 - 12:29
Дефинирайте ритане!
Напълно нормално е да се обърква понякога и да ти изхълца леко при смяна. Каквато и кутия да е. вкл. и ZF-ите на другите марки.
5g-то сменя много мазно, но многоскоростните винаги може леко да ги объркаш.
Публикувано 15 септември 2016 - 12:33
Публикувано 15 септември 2016 - 12:35
Публикувано 15 септември 2016 - 12:40
Публикувано 15 септември 2016 - 13:04
Пак си потвърждаваме тезата , уш хубава кола , а жив кош на половин милион километра . Мамка му и държавата дето сме ....
Не мисля, че държавата има нещо общо.
Хващам бас, че ако намерим сравнима по екстри и пробег кола в Германия ще има една необяснима разлика в цените от поне 4000 Евро.
Дъвкали сме го десетки пъти.
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни