Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

W211 facelift или W212 около 2010

• Please log in to reply
228 мнения по тази тема

#61 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 30 август 2016 - 19:30

Не е моя работа , не ме интересува , не ти наливам и аз горивото , не ми е и важно ама не мога да се сдържа .. взимаш кола за 30 бона и те притеснява разхода й на гориво ?!? СМИСЪЛ ???

Не е сериозно това дет питаш. И 150 бинки да давам за кола, пак ще се интересувам какъв и е разхода и поддръжката, все пак не купувам колата да се повозя две седмици и да я продам, ще я карам 5 години в най-добрия случай и не ми се иска да я плащам тройно и четворно в гориво и поддръжка, евридейка е все пак, ако говорим за фън кар, там нещата са други, гледаш кефа на първо място и тогава бих приел въпроса ти сериозно.

П. С.
По ВИН декодера колата излиза 2001,така че май е по-добре екстрите да се проверяват на наяколко места.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Този пост е редактиран от mradulov: 30 август 2016 - 19:41

• 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#62 Наско

Наско

Джантата

• Потребители на форума
  • 4931 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes Benz w202 C180
    Mercedes Benz w245 B150
    Mercedes Benz w164 AMG
    All Sold
    Now W163 M113

Публикувано 30 август 2016 - 20:07

Не е сериозно това дет питаш. И 150 бинки да давам за кола, пак ще се интересувам какъв и е разхода и поддръжката, все пак не купувам колата да се повозя две седмици и да я продам, ще я карам 5 години в най-добрия случай и не ми се иска да я плащам тройно и четворно в гориво и поддръжка, евридейка е все пак, ако говорим за фън кар, там нещата са други, гледаш кефа на първо място и тогава бих приел въпроса ти сериозно.

П. С.
По ВИН декодера колата излиза 2001,така че май е по-добре екстрите да се проверяват на наяколко места.

Явно аз съм повреденият

Взех си евридейка осмак разполагайки с доста доволен бюджет ( колко точно - няя значение )

40 000 километра за 4 месеца изминах -  за година ще ударя около 100к

Разхода въобще не ме интересуваше и не ме и интересува в момента и като я купувах

Идеята ми е , че щом си качваш гъза на нещо такова не трее много , много те грее разход и поддържане още поече , ако е 150 бона

Как да е

По темата :

Бих предпочел фейслифта пред първият вариант дори и на друг модел :)

По ВИН е 2010та , а двигателя май е обикновен 350 :)

Смисъл, ако ми дава 15 извънградско заради това надуване - няма смисъл. Тия пари ги давам един път, после без нафта няма да върви, а тази кола се взима за дълъг път... W211 пак 3000 кубика ми даваше 8 и си ме устройваше напълно. Това, че съм решил да дам 30к, не значи, че мога да си позволя да не ги мисля тези неща. И ако разликата е фрапираща от сорта на нормална Е350 да дава 8 извънградско, а тази да дава 12-13, просто ще се откажа от нея.

Логично , разбрах те

Този пост е редактиран от Наско: 30 август 2016 - 21:23

• 0
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче

#63 sami

sami

Администратор

• Администратори
  • 2840 Мнения:
  • Град:Дармщат
  • Автомобил:
    W215 CL500
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 30 август 2016 - 20:35

Горната част с годината и километрите я игнорирайте.

Долу където са изброени екстрите е взето от EPC и ако искаш на 5 места да провериш все едно и също ще излезне.

Иначе колата е 2010. Пише си Delivery date: 19 03 2010

Engine no.:

642856
Както писах по-горе означава стандартния двигател 231 коня.

Този пост е редактиран от madwifi: 30 август 2016 - 20:36

• 0

#64 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 30 август 2016 - 20:49

Всеки се разполага според положението и портфейла си, кой колкото може и каквот му е положението. Не съм искал никой да засегна на тема пари, говоря от моята камбанария, не че имам 150К за кола, но си сметам разхода и поддръжката, щото на 15-ти септември си требе наръч вещи за второкласник и наръч вещи за детска градина плюс такси и комисионни за безплатното образование в БГ, а там вервай ми са безпощадни и почваш да мислиш за ммого неща... Бегай от тая ситуацуя докато ти е възможно, въпреки, че ще те стигне рано или късно.

П.С.
По-добре рано.
Аз съм закъснял явно.

Този пост е редактиран от mradulov: 30 август 2016 - 20:51

• 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#65 Krasi.Martinov

Krasi.Martinov

Майстор

• Потребители на форума
  • 891 Мнения:
  • Град:Sofiq
  • Автомобил:
    W212 350cdi 4matic

Публикувано 31 август 2016 - 07:06

Сивото комби е с прекалено малко екстри, аз бих го пропуснал.
  • 0

#66 vbogoev

vbogoev

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 300 Мнения:
  • Автомобил:
    W212 E350 CDi
    W211 Е320 CDi - открадната
    W201 190E

Публикувано 31 август 2016 - 22:50

Здравейте,

можете ли да ми кажете какви са + и - на 101 IMITATION LEATHER vs 201 LEATHER? Не виждам разлика във визията като я гледам на снимка. Тази 1-вата от Варна(http://www.mobile.bg/11457550137628217), която съм споделил са и такива седалките. Има супер много екстри и ми харесва. Човека каза, че е купена от оторизиран сервиз в централна Италия, няма сервизна книжка, с 2 ключа е и не ме излъга, че може да е връщан километража, не се е правил на интересен(че е връщан е ясно). Няма проблем да се провери в Балкан Стар или някой друг сервиз по мой избор. Общо взето това е. Ако има някой, който живее във Варна и има време да отиде да я види просто дали има някакви на пръв поглед проблеми нека ми пише ЛС да се разберем за цената.

Този пост е редактиран от vbogoev: 31 август 2016 - 22:53

• 0

#67 sami

sami

Администратор

• Администратори
  • 2840 Мнения:
  • Автомобил:
    W215 CL500
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 31 август 2016 - 23:05

Ами на първо място Imitation leather е изкуствена кожа. Докато Leather си е това което трябва да бъде. По приятна на допир. Има по-хубава миризма вътре в купето. Абе с две думи истинското си е истинско. Другото което съм забелязал е, че обикновенно колите с код 101 IMITATION LEATHER идват и с код 450 или 500 - TAXI.

• 0

#68 vbogoev

vbogoev

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 300 Мнения:
  • Автомобил:
    W212 E350 CDi
    W201 190E

Публикувано 31 август 2016 - 23:20

В този случай не изглежда да е така: http://vbogoev.com/350/res2.pdf

• 0

#69 sami

sami

Администратор

• Администратори
  • 2840 Мнения:
  • Автомобил:
    W215 CL500
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 31 август 2016 - 23:44

То това е ясно. Тук говорим за E350 а не Е220. Все пак такси с 3 литров двигател и 4Матик не е много рентабилно :D

Иначе един приятел го яде такъв като си взе Е220 с AMG пакет. Казах му още на снимки, че пакета не ми изглежда оригинален и вътре прилича на немско такси ама той си я взе и впоследствие по VIN разбрахме, че е било такси :D Добре го бяха замаскирали. Обаче опцията TAXI в менюто на бордовия компютър си седеше. От там се пуска лампата на надписа такси върху колата :D

• 0

#70 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8412 Мнения:
  • Автомобил:
    Turbo Quattro
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 31 август 2016 - 23:47

да, на екстри тази изглежда доста приятно.

• 0

Audi_A4_avatar.gif

#71 vbogoev

vbogoev

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 300 Мнения:
  • Автомобил:
    W212 E350 CDi
    W201 190E

Публикувано 31 август 2016 - 23:57

Странна работа, толкова екстри да има, пък да е спестил от кожа... :D

Единственото, което ме притеснява, е че няма никаква история, ама ако в Балкан Стар кажат, че няма проблеми, двигателя и скоростите работят като хората и всичко "изглежда", че и е наред ще ми минат притесненията. Естествено щом мотора е един и същи като с W211 очаквам смяна на всмукателни колектори и гарнитура на масления охладител ~2k пара, както беше с миналата... Голям проблем са им на тия мотори тези 2 неща...

П.С. Ако пък успея да си намеря моите колектори от старата кола в някоя морга - идеално... :D

Този пост е редактиран от vbogoev: 31 август 2016 - 23:59

• 0

#72 drjivago

drjivago

Майстор

• Потребители на форума
  • 1881 Мнения:
  • Автомобил:
    Вече бивш s212, e200 cdi
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 септември 2016 - 06:19

Изкуствената кожа за съжаление е все по-разпространена и тъй като външно изглежда много добре, много хора си я поръчват. Или по-скоро не им се доплаща от 5-10 хиляди за естествена такава. Като цяло е много здрава и лесна за поддръжка. Не случайно я избират за такситата (лесно се чисти, а текстилен салон трябва да се пере ). Минус е, че запарва повече особено на гърба лятото на дълъг път. Не съм карал такава в комбинация с вентилация на седалките да видя има ли разлика. (Ако въобще има такава опция)
За естесвената кожа си трябват повече грижи, за да я запазиш като нова :). Друг е въпросът и за качеството и в колите от тези години, което по за мен е доста влошено. Някъде бях чел и за техногията за направата и. Взимат разни парчета остатъци, смилат се и се слепяват с разни лепила и пластификатори. После се боядисват и така. Колкото талашита е дърво :). Не казвам, че всички са такива, но ниските нива на опциите за избор, а не там някакви designo изпълнения.

Този пост е редактиран от drjivago: 01 септември 2016 - 06:25

• 0

#73 Krasi.Martinov

Krasi.Martinov

Майстор

• Потребители на форума
  • 891 Мнения:
  • Град:Sofiq
  • Автомобил:
    W212 350cdi 4matic

Публикувано 01 септември 2016 - 07:29

Много напърчена тая черната.... Има няква драма с окачването. А кола без подгрев на седалките не е за нашия регион...
  • 0

#74 vbogoev

vbogoev

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 300 Мнения:
  • Автомобил:
    W212 E350 CDi
    W201 190E

Публикувано 01 септември 2016 - 08:05

Изкуствената кожа за съжаление е все по-разпространена и тъй като външно изглежда много добре, много хора си я поръчват. Или по-скоро не им се доплаща от 5-10 хиляди за естествена такава. Като цяло е много здрава и лесна за поддръжка. Не случайно я избират за такситата (лесно се чисти, а текстилен салон трябва да се пере ). Минус е, че запарва повече особено на гърба лятото на дълъг път. Не съм карал такава в комбинация с вентилация на седалките да видя има ли разлика. (Ако въобще има такава опция)
За естесвената кожа си трябват повече грижи, за да я запазиш като нова :). Друг е въпросът и за качеството и в колите от тези години, което по за мен е доста влошено. Някъде бях чел и за техногията за направата и. Взимат разни парчета остатъци, смилат се и се слепяват с разни лепила и пластификатори. После се боядисват и така. Колкото талашита е дърво :). Не казвам, че всички са такива, но ниските нива на опциите за избор, а не там някакви designo изпълнения.

Ясно, благодаря за изчерпателния отговор. В крайна сметка, ако я избера тази и толкова много ме дразни, винаги може да се намери една ударена w212 с естествена кожа... :)

• 0

#75 Praetorian

Praetorian

Salat Küchenchef

• Потребители на форума
  • 1682 Мнения:
  • Град:Europe
  • Интереси:Немски премиуми задължително с резервна гума.
  • Автомобил:
    W212, R56

Публикувано 01 септември 2016 - 08:28

Странна работа, толкова екстри да има, пък да е спестил от кожа... :D

Не съжалявай много, че няма естествена кожа. Моята 212ка е с естествена и не е нещо особено. Вече не е перфорирана и пак си запарва. Малко по-твърда и груба е.

Скоро бях в една чудна 209ка и не можех да повярвам кожата там колко по-приятна на пипане е.

• 1

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни