колега красавец е само джантите му идват малко модерни намери му по класически тези джанти са на slr на тази класика и трябват нещо друго
Kой какъв Mercedes притежава?Модел и година!
Started by KoZmo, 10 Mar 2005 - 19:49:24
722 replies to this topic
Posted 23 June 2014 - 23:01
Posted 24 June 2014 - 01:44
Здравей колега и благодаря, твоя също е много красив. Той моя е по малкият брат на слра затова е със същите Жанти! За сега нямам намерение да ги сменям. Така ме радва, карам си го с кеф всеки ден. Остана един хубав махагонов волан и шифт кноб да му сложа и е готов много без аварийни км на сека и на другите колеги от форумаколега красавец е само джантите му идват малко модерни намери му по класически тези джанти са на slr на тази класика и трябват нещо друго
Edited by babaneze, 24 June 2014 - 01:45 .
Posted 24 June 2014 - 08:10
аз на моя му намерих махагонов волан от w124 обаче нестана има разлима отзад заради лентовия кабел но на твоя ще стане даже и от w140 ще стане
около 500лв са хубавите имаги провери в OLX-продавалник
Posted 24 June 2014 - 18:29
Колега ще погледна за всеки случай, но аз пазарувам директно от ebay, живея в чужбина и ми е по лесно да поръчвам оттам. Ако се спра на нещо, ще пиша в форума да обсъдим с колегите става или не става за сл.аз на моя му намерих махагонов волан от w124 обаче нестана има разлима отзад заради лентовия кабел но на твоя ще стане даже и от w140 ще стане
около 500лв са хубавите имаги провери в OLX-продавалник
Posted 24 June 2014 - 20:16
всичко което е с лентов кабел става за твоя за ebay ok ама са по скъпи пример 350 евро от германия а тук го намерих за 450 лева
ето ти още един 1500 евро в германи 2500 us в щатите тук тези цени са непоносими за джантите става дума
Attached Files
Edited by 560sec, 24 June 2014 - 20:20 .
Posted 24 June 2014 - 20:48
Прав си, ппнякога излизат по-скъпи. Джантите са топалкавсичко което е с лентов кабел става за твоя за ebay ok ама са по скъпи пример 350 евро от германия а тук го намерих за 450 лева
ето ти още един 1500 евро в германи 2500 us в щатите тук тези цени са непоносими за джантите става дума
Posted 30 June 2014 - 23:23
Ванката ли ти ги прави тези?
Follow your own star...
Posted 18 February 2015 - 19:39
Черен
Attached Files
Оригинални масла и дюзи на Мерцедес http://olx.bg/ads/user/107p/, Диагностика.
Posted 18 February 2015 - 19:48
Черен
Много хубава шапчица
Има ли как да се сдобием и другите колеги с такива ?
Posted 18 February 2015 - 20:42
Има разбира се, жената която ги плете иска 10 кинта. Трябва само да поработи по дизайна, тази е малко голяма. Отгоре топчето (по бански "бушле"), мисля че само бяло също би изглеждало добре, сега е трицветно. Закрепването към емблемата трябва да е здраво, за да не отлети и също да може лесно да се сваля. Мисля си да сложа лепка (котешко езиче) или безопасни игли. При интерес мога да говоря за по-ниска цена. Аз не печеля нищо от цялата работа, само свързвам производител с клиент.
Оригинални масла и дюзи на Мерцедес http://olx.bg/ads/user/107p/, Диагностика.
Posted 19 February 2015 - 00:35
Ахахах, на един приятел, баба му оплете подобна, но с някаква прежда, в цвета на колата и отдолу беше с цветовете на българското знаме.
Седи едновременно яко и абсурдно, мен ме израдва много.
Ако видите 204ка с плетена шапчица, не се шашкайте
Posted 19 February 2015 - 18:38
Пред офиса зимата спираше една W210 комби тъмно синя с плюшени еленски рогца на предните калници (понякога на прозорците на предните врати) и плетена тъмно синя шапчица с червена топка на емблемата. Даже го пусках сниман някъде в раздела за снимки на Мерцедеси!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 06 March 2015 - 15:09
Е то тая зима доста коли си бяха сложили еленски рогца, не знам на мен ми идва малко тъпо. Трябваше да сложа на дъртата Лада май!
Posted 07 April 2015 - 19:48
Привет на всички! Това е първият ми пост в този прекрасен форум! Благодаря на бат Анди, че ме накара да се присъединя към голямото и задружно семейство на любителите на Мерцедес. Ето го и моят мечок с който се сдобих преди около 9 месеца... Пожелавам на всички весели Великденски празници и безаварийни километри удоволствия по пътищата!
Attached Files
Posted 07 April 2015 - 20:49
Привет на всички! Това е първият ми пост в този прекрасен форум! Благодаря на бат Анди, че ме накара да се присъединя към голямото и задружно семейство на любителите на Мерцедес. Ето го и моят мечок с който се сдобих преди около 9 месеца... Пожелавам на всички весели Великденски празници и безаварийни километри удоволствия по пътищата!
Честито от мен! Само гориво да сипваш и консумативи да сменяш.
Дай да го видим този красавец и отвътре.
Добре дошъл в нашия отбор!
Шофьорски стаж от 23.07.1987г.Категория B, C, D, E, Т-тб ,Т-кт
Шофирай разумно - стигни жив! Пази останалите на пътя!
Понякога ми идват такива идеи, че бръмбарите в главата ми стават на крака и ръкопляскат...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users