На отсрещния бряг
Започната от mradulov, 22 юли 2016 - 22:13:11
6 мнения по тази тема
Публикувано 22 юли 2016 - 22:13
Колеги,
Не съм много активен в писането, въпреки, че редовно чета, но човек колкото и до ре да живее, някои ден минава на отсрещния бряг. Само да поясня, не съм обърнал резбата, просто ми изпадна прилична сделка и се сдобих с немски автомобил с повече кръгчета на емблемата от сорта на Е-кластата.
Със сигурност сърцето ми остава и тук, както и членския внос, но вероятно ще се наложи да съм с друга марка по събитията, на които ще присъствам.
Все още не съм решил съдбата на вярната каляска, със сигурност няма да се продава с обяви където и да било, вероятно ще остане в семейството, така че и аз оставам тук.
Желая ви много беазаварийни километри, щастие, здраве и късмет
Не съм много активен в писането, въпреки, че редовно чета, но човек колкото и до ре да живее, някои ден минава на отсрещния бряг. Само да поясня, не съм обърнал резбата, просто ми изпадна прилична сделка и се сдобих с немски автомобил с повече кръгчета на емблемата от сорта на Е-кластата.
Със сигурност сърцето ми остава и тук, както и членския внос, но вероятно ще се наложи да съм с друга марка по събитията, на които ще присъствам.
Все още не съм решил съдбата на вярната каляска, със сигурност няма да се продава с обяви където и да било, вероятно ще остане в семейството, така че и аз оставам тук.
Желая ви много беазаварийни километри, щастие, здраве и късмет
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 22 юли 2016 - 23:22
Честита играчка и много безаварийни!
А6, А7...?
Публикувано 23 юли 2016 - 06:48
Честита и много безаварийни километри! Тук хората са по-важни, не марката: )
Публикувано 23 юли 2016 - 06:57
А6 на смислени км с доста глезотии от 2009
Този пост е редактиран от mradulov: 23 юли 2016 - 07:02
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 23 юли 2016 - 09:49
Честито и адмирации за заглавието на темата!
Публикувано 24 юли 2016 - 06:31
Честито! Безаварийна да е!
Публикувано 29 юли 2016 - 10:16
Честито и безаварийни пътувания! Много е готина!
+1
W210 E300 D 1996
W124 and E300
W124 and E300
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни