Не е изцяло перфорирана,тоест не смятам че си прав,та седни сипи си и наздраве.
Наздраве
Публикувано 15 септември 2016 - 23:42
Не е изцяло перфорирана,тоест не смятам че си прав,та седни сипи си и наздраве.
Публикувано 16 септември 2016 - 06:00
Публикувано 16 септември 2016 - 12:36
аз моята кожа я третирам с нуру масаж! точка!
Публикувано 16 септември 2016 - 13:18
Публикувано 16 септември 2016 - 13:50
И двата резултата
Публикувано 16 септември 2016 - 15:37
Що се хабите с пръстчета...
Мажете обилно и от там нататък е перфектно, дори и пот не избива по гърба
Аз до сега с нищо не съм мазал кожения салон поради простата причина, че е супер запазен, но мисля, че е време да го направя. Днес звъннах в Балкан Стар и ми казаха, че имат специален спрей на Мерцедес за кожен салон който е не само за почистване кожата, а и за подхранване. Цената му е 40 лева и мисля тези дни да се разходя до там за да си го закупя. Ако някой го е ползвал моля да сподели мнение...
Този пост е редактиран от dimitar stoichev: 16 септември 2016 - 16:25
Публикувано 16 септември 2016 - 16:10
Аз до сега с нищо не съм мазал кожения салон поради простата причина, че е супер запазен, но мисля, че е време да го направя. Днес звъннах в Балкан Стар и ми казаха, че имат специален спрей на Мерцедес за кожен салон който е не само за почистване кожата, а и за подхранва. Цената му е 40 лева и мисля тези дни да се разходя до там за да си го закупя. Ако някой го е ползвал моля да сподели мнение...
Ако не го мажеш, ще престане да бъде супер запазен доста по-скоро. На Е36-цата кожата се напука за 3 години занемаряване. А не е като да е некачествена.
Този препарат за 40 лв от дилъра би трябвало да е хубав, макар че аз си взех почистващ и кондиционер отделно за по 50 лв единият. Така че хубавото е относително. Използвай го само върху кожата, тъй като има и кондиционер и е прекалено мазен за всичко друго. А и кожата попива.
ПП: Използвам момента, за да попитам - това с кремовете за ръце сериозно ли го говорите?
Публикувано 16 септември 2016 - 16:12
Публикувано 16 септември 2016 - 16:21
Нивеята е супер, аз основно с нея действам.
Публикувано 16 септември 2016 - 16:31
Публикувано 16 септември 2016 - 19:02
Публикувано 16 септември 2016 - 20:00
Май не е хубаво да се чисти с алкохол кожата. Иначе да нивеата си е екстра. За BMW кожите мога да кажа, че се пукат ужасно лесно и искат бая подръжка. Но май най-качествена е кожата на Ауди. Доста по-фина от тази на Мерцедес.
Публикувано 16 септември 2016 - 20:03
Публикувано 16 септември 2016 - 21:23
БМВ и Мерц кожите са хубави.
Ауди кожите са фини и искат яко поддръжка, че стават свинщина.
Приемам спор по темата, от хора които са имали поне 1-2 БМВ-та с кожен салон.
Приказки от типа "на братчеда кожата се напука", говори зле за кожата на братчеда
Публикувано 16 септември 2016 - 21:33
БМВ и Мерц кожите са хубави.
Ауди кожите са фини и искат яко поддръжка, че стават свинщина.
Приемам спор по темата, от хора които са имали поне 1-2 БМВ-та с кожен салон.
Приказки от типа "на братчеда кожата се напука", говори зле за кожата на братчеда
По мое мнение на дъртите БМВ-та кожите са пушка, обаче май само черните. Бежевите се напукват по-бързо по неизяснени за мен причини. А би трябвало да са една материя... Обаче на мерцедес тези перфорираните с обдухването не мисля, че са от най-издържливите.
За ауди не мога да коментирам, обаче кожата на последните А4-ки се усеща странно все едно е изкуствена или от тези шитавите еко кожи...
Този пост е редактиран от vonko1988: 16 септември 2016 - 21:34
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни