Помощ. Сервиз за климатик в Бургас.
Започната от ivan.sotirov, 17 юни 2016 - 19:11:59
12 мнения по тази тема
Публикувано 17 юни 2016 - 19:11
Здравейте колеги, може ли някой да ми съдейства. Намирам се в момента в Бургас. По пътя около Сливен ми изчезна фреона. А в тези жеги...
Та моля някой местен колега да даде съвет къде да отида утре да си заредят климатика.
Та моля някой местен колега да даде съвет къде да отида утре да си заредят климатика.
Публикувано 19 юни 2016 - 05:46
Ако е само за зареждане ,има един в Бургас на 35лв ги пълни...но лошото е,че няма да се разминеш само с пълнене.
Ако искаш мога да ти дам фейсбук странциата и да го питаш?
А за ремонти има един друг тип,но там лятото рабоата е със записване.
Публикувано 19 юни 2016 - 09:54
Здравейте колеги, може ли някой да ми съдейства. Намирам се в момента в Бургас. По пътя около Сливен ми изчезна фреона. А в тези жеги...
Изпратих ти един линк на ЛС
OMFG
Публикувано 19 юни 2016 - 13:46
Ако си още в района или в Бургас - 0898661208 Митко, сервиза е до стадион Черноморец.
Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.
Публикувано 19 юни 2016 - 20:58
Благодаря колеги за инфото.
В събота ходих в един сервиз на случаен принцип / имаха голям транспарант "зареждане на климатици" / и се оказа, че ми е заминала някаква бобина, ако правилно съм разбрал. Иначе компресора работи, имаше и фреон. За мой късмет през сервиза мина един майстор, за който после разбрах, че бил Най-добрия майстор в Бургас по проблеми в електрониката. Та той се зае да диагностицира проблема,въпреки, че видимо не беше на работа, а беше тръгнал на кафе или по лични дела. За съжаление, нямаше как да е отрементираме, тъй като се съмняваваха от сервиза , че ще могат да е намерят налична частта някъде.
Въпреки това направиха всичко възможно да ми решат проблема и бяха доста отзивчиви.
Както и да е. Прибрах се към Пазарджик днес благополучно, леко посварен в собствен сос...
Вече имам уговорка да е закарам на Бай Васо в София. Той си и познава бележките и ще я излекува.
Благодаря ви още веднъж, че се отзовахте.
Поздрави.
В събота ходих в един сервиз на случаен принцип / имаха голям транспарант "зареждане на климатици" / и се оказа, че ми е заминала някаква бобина, ако правилно съм разбрал. Иначе компресора работи, имаше и фреон. За мой късмет през сервиза мина един майстор, за който после разбрах, че бил Най-добрия майстор в Бургас по проблеми в електрониката. Та той се зае да диагностицира проблема,въпреки, че видимо не беше на работа, а беше тръгнал на кафе или по лични дела. За съжаление, нямаше как да е отрементираме, тъй като се съмняваваха от сервиза , че ще могат да е намерят налична частта някъде.
Въпреки това направиха всичко възможно да ми решат проблема и бяха доста отзивчиви.
Както и да е. Прибрах се към Пазарджик днес благополучно, леко посварен в собствен сос...

Вече имам уговорка да е закарам на Бай Васо в София. Той си и познава бележките и ще я излекува.
Благодаря ви още веднъж, че се отзовахте.
Поздрави.
Публикувано 19 юни 2016 - 21:53
А защо от Бургазлии които пишат тук дойдоха на събора само двамата най сериозни?
Аз не бях на събора,защото леко... Бях на работа

Този пост е редактиран от dimitrovivdi: 19 юни 2016 - 21:54
OMFG
Публикувано 20 юни 2016 - 12:52
Бургазлии с мерцедеси не обичат съборите(При БМВ обратно).Лично за себе си...аз също давах 12 часови смени.
Публикувано 20 юни 2016 - 14:06
Бургас, лято, сезон = 12 часов работен ден, евентуално без почивка
, зимата е нещо друго

OMFG
Публикувано 20 юни 2016 - 16:30
........................................Лично за себе си...аз също давах 12 часови смени.
Бургас, лято, сезон = 12 часов работен ден ............................................
Това с 12 часовите работни смени е малко несериозно, аз също работя на 12 часа и колегите от форума го знаят, но успях да присъствам и да се видя с тях. Да не говорим че събора беше от 17.06 до 19.06. и това не са 12 часа а цели два дена. Организирани мероприятия имаше праз деня(събота и в неделя до обяд) и вечерта(петък и събота). Струвами се че е въпрос на желание или на притеснение от факта че по голямата част от присъстващите на събора са членове на УС, модератори и членове на клуба, ако е липса на желание мога да кажа че е жалко , но ако е второто(притеснението) няма от какво да се притеснявате, те са най обикновени готини хора като всички, купона и веселбата по сбирки и събори са гарантирани. На следващото организирано мероприятие заповядайте.
Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.
Публикувано 21 юни 2016 - 07:08
Публикувано 21 юни 2016 - 09:40
Това с 12 часовите работни смени е малко несериозно, аз също работя на 12 часа и колегите от форума го знаят, но успях да присъствам и да се видя с тях. Да не говорим че събора беше от 17.06 до 19.06. и това не са 12 часа а цели два дена. Организирани мероприятия имаше праз деня(събота и в неделя до обяд) и вечерта(петък и събота). Струвами се че е въпрос на желание или на притеснение от факта че по голямата част от присъстващите на събора са членове на УС, модератори и членове на клуба, ако е липса на желание мога да кажа че е жалко , но ако е второто(притеснението) няма от какво да се притеснявате, те са най обикновени готини хора като всички, купона и веселбата по сбирки и събори са гарантирани. На следващото организирано мероприятие заповядайте.
Принципно си прав,
Но и не си, защото желанието и възможността понякога не вървят ръка за ръка, а аз мога само да съжалявам, че не успях да си наредя нещата .... Така ми се идваше ....

OMFG
Публикувано 21 юни 2016 - 11:02
На някой ще му потрябва сервиз за климатик в Бургас и сещате ли се какво ще чете!?
Публикувано 21 юни 2016 - 11:17
Правилно, извинявам се
OMFG
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни