Към съдържанието

•  

Снимка
* * * * * 1 гласа

Помощ. Сервиз за климатик в Бургас.

• Please log in to reply
12 мнения по тази тема

#1 ivan.sotirov

ivan.sotirov

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 10 Мнения:
  • Град:Пазарджик
  • Интереси:Всичко, което мирише на бензин...
  • Автомобил:
    CLK W208 200K, вече минало, SLK 200k

Публикувано 17 юни 2016 - 19:11

Здравейте колеги, може ли някой да ми съдейства. Намирам се в момента в Бургас. По пътя около Сливен ми изчезна фреона. А в тези жеги...

Та моля някой местен колега да даде съвет къде да отида утре да си заредят климатика.
  • 0

#2 Dimitar m

Dimitar m

Напреднал

• Потребители на форума
  • 479 Мнения:
  • Град:Бургас
  • Автомобил:
    w201

Публикувано 19 юни 2016 - 05:46

Ако е само за зареждане ,има един в Бургас на 35лв ги пълни...но лошото е,че няма да се разминеш само с пълнене.

Ако искаш мога да ти дам фейсбук странциата и да го питаш?

А за ремонти има един друг тип,но там лятото рабоата е със записване.

• 0

#3 dimitrovivdi

dimitrovivdi

Чирак

• Потребители на форума
  • 231 Мнения:
  • Град:Морето
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 19 юни 2016 - 09:54

Здравейте колеги, може ли някой да ми съдейства. Намирам се в момента в Бургас. По пътя около Сливен ми изчезна фреона. А в тези жеги...

Та моля някой местен колега да даде съвет къде да отида утре да си заредят климатика.

Изпратих ти един линк на ЛС :) 

• 0
OMFG

#4 pitar_r_r

pitar_r_r

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 1647 Мнения:
  • Град:край морето
  • Интереси:NBA,NFL,
    СНУКЪР
  • Автомобил:
    W210 - E250D AVANTGARDE 113kc 09.1998г.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 19 юни 2016 - 13:46

Ако си още в района или в Бургас - 0898661208  Митко, сервиза е до стадион Черноморец.

• 0

Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.

#5 ivan.sotirov

ivan.sotirov

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 10 Мнения:
  • Град:Пазарджик
  • Интереси:Всичко, което мирише на бензин...
  • Автомобил:
    CLK W208 200K, вече минало, SLK 200k

Публикувано 19 юни 2016 - 20:58

Благодаря колеги за инфото.
В събота ходих в един сервиз на случаен принцип / имаха голям транспарант "зареждане на климатици" / и се оказа, че ми е заминала някаква бобина, ако правилно съм разбрал. Иначе компресора работи, имаше и фреон. За мой късмет през сервиза мина един майстор, за който после разбрах, че бил Най-добрия майстор в Бургас по проблеми в електрониката. Та той се зае да диагностицира проблема,въпреки, че видимо не беше на работа, а беше тръгнал на кафе или по лични дела. За съжаление, нямаше как да е отрементираме, тъй като се съмняваваха от сервиза , че ще могат да е намерят налична частта някъде.
Въпреки това направиха всичко възможно да ми решат проблема и бяха доста отзивчиви.
Както и да е. Прибрах се към Пазарджик днес благополучно, леко посварен в собствен сос... ;)
Вече имам уговорка да е закарам на Бай Васо в София. Той си и познава бележките и ще я излекува.
Благодаря ви още веднъж, че се отзовахте.

Поздрави.
  • 0

#6 dimitrovivdi

dimitrovivdi

Чирак

• Потребители на форума
  • 231 Мнения:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 19 юни 2016 - 21:53

А защо от Бургазлии които пишат тук дойдоха на събора само двамата най сериозни?

Аз не бях на събора,защото леко... Бях на работа :(

Този пост е редактиран от dimitrovivdi: 19 юни 2016 - 21:54

• 0
OMFG

#7 Dimitar m

Dimitar m

Напреднал

• Потребители на форума
  • 479 Мнения:
  • Автомобил:
    w201

Публикувано 20 юни 2016 - 12:52

Бургазлии с мерцедеси не обичат съборите(При БМВ обратно).Лично за себе си...аз също давах 12 часови смени.

:beer

• 0

#8 dimitrovivdi

dimitrovivdi

Чирак

• Потребители на форума
  • 231 Мнения:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 юни 2016 - 14:06

Бургас, лято, сезон = 12 часов работен ден, евентуално без почивка ;) , зимата е нещо друго ;)
  • 0
OMFG

#9 pitar_r_r

pitar_r_r

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 1647 Мнения:
  • Град:край морето
  • Интереси:NBA,NFL,
    СНУКЪР
  • Автомобил:
    W210 - E250D AVANTGARDE 113kc 09.1998г.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 юни 2016 - 16:30

........................................Лично за себе си...аз също давах 12 часови смени.

:beer

Бургас, лято, сезон = 12 часов работен ден ............................................

Това с 12 часовите работни смени е  малко несериозно, аз също работя на 12 часа и колегите от форума го знаят, но успях  да присъствам и да се видя с тях. Да не говорим че събора беше от 17.06 до 19.06. и това не са 12 часа а цели два дена. Организирани мероприятия имаше праз деня(събота и в неделя до обяд) и вечерта(петък и събота). Струвами се че е въпрос на желание  или на притеснение от факта че по голямата част от присъстващите на събора са членове на УС, модератори и членове на клуба, ако е липса на желание мога да кажа че е жалко ,   но ако е второто(притеснението) няма от какво да се притеснявате, те са най обикновени готини хора като всички,  купона и веселбата по сбирки и събори са гарантирани. На следващото организирано мероприятие заповядайте.

• 6

Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.

#10 Dimitar m

Dimitar m

Напреднал

• Потребители на форума
  • 479 Мнения:
  • Автомобил:
    w201

Публикувано 21 юни 2016 - 07:08

:welldone

• 0

#11 dimitrovivdi

dimitrovivdi

Чирак

• Потребители на форума
  • 231 Мнения:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 21 юни 2016 - 09:40

Това с 12 часовите работни смени е  малко несериозно, аз също работя на 12 часа и колегите от форума го знаят, но успях  да присъствам и да се видя с тях. Да не говорим че събора беше от 17.06 до 19.06. и това не са 12 часа а цели два дена. Организирани мероприятия имаше праз деня(събота и в неделя до обяд) и вечерта(петък и събота). Струвами се че е въпрос на желание  или на притеснение от факта че по голямата част от присъстващите на събора са членове на УС, модератори и членове на клуба, ако е липса на желание мога да кажа че е жалко ,   но ако е второто(притеснението) няма от какво да се притеснявате, те са най обикновени готини хора като всички,  купона и веселбата по сбирки и събори са гарантирани. На следващото организирано мероприятие заповядайте.

Принципно си прав,
Но и не си, защото желанието и възможността понякога не вървят ръка за ръка, а аз мога само да съжалявам, че не успях да си наредя нещата .... Така ми се идваше .... :(
  • 0
OMFG

#12 daimler1

daimler1

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5183 Мнения:
  • Град:Варна
  • Автомобил:
    в миналото W111 280E 62г.
    W123 230E 83г.
    W 124 220Е,
    W202Т 250 TD 97г.
    W210 E220CDI
    Сега:
    E500T 4-matik AMG
    SL500 R 230

Публикувано 21 юни 2016 - 11:02

На някой ще му потрябва сервиз за климатик в Бургас и сещате ли се какво ще чете!?
  • 2

#13 dimitrovivdi

dimitrovivdi

Чирак

• Потребители на форума
  • 231 Мнения:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 21 юни 2016 - 11:17

Правилно, извинявам се
  • 0
OMFG