Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

C270 cdi Климатик.не охлажда на празни обороти

• Please log in to reply
19 мнения по тази тема

#16 IIVVOO

IIVVOO

Член на МБКБ

• Модератори
  • 2380 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 09 юни 2016 - 19:00

Зареди още 50 ГРАМА фреон и си свиркай от кеф.

За сведение това с машината- все те удрят в грамажа, а не ми е ясно обаче защо?!?

Та нали една бутилка 12,5кг фреон 134А струва сега 145лв с ДДС .

И друго: в БГ фреони ,марки и производители БОЛ. има разлика в студопроизводителността от Словенски,Китайски , Турски , чешки и най-доброто ИТАЛИАНСКИ фреон.Но ITALY F-134A има само долнокачествен  в БГ.

Поради тази причина ако си наливате в БГ фреон то да е Словенски(Доволен съм от него).

• 0

#17 Yumerov

Yumerov

Напреднал

• Потребители на форума
  • 538 Мнения:
  • Интереси:Високо строителство, ВиК, риболов, фитнес
  • Автомобил:
    Mercedes W202 200 kompressor 1996g.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 10 юни 2016 - 07:36

А ти от къде си сигурен, че ти наливат Словенски фреон. В нищо не може да си сигурен в БГ. Работя във сферата на строителството и търговията със строителни материали представа си нямаш за какво иде реч.

• 0
Луд умора нема, само се поти

Публикувано изображение

Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.

#18 IIVVOO

IIVVOO

Член на МБКБ

• Модератори
  • 2380 Мнения:

Публикувано 10 юни 2016 - 09:25

А ти от къде си сигурен, че ти наливат Словенски фреон. В нищо не може да си сигурен в БГ. Работя във сферата на строителството и търговията със строителни материали представа си нямаш за какво иде реч.

Всеки би казал че е Италиански защото той е най-качественият но там от където го взимам си казват : Словенски е .не е Италиански.

Но да не размиваме темата на колегата.
дано напише какво е направил и какво е положението.

• 0

#19 dares

dares

Прохождащ

• Нови потребители
  • 1 Мнения:
  • Град:Хасково

Публикувано 22 юни 2016 - 18:06

Здравейте имам един  въпрос ( надявам се че колегата който е пуснал темата няма да има нищо против)? Аз имам същата кола и на мен не ми работи климатроника ( нямам дисплей ), ходих и ми провериха системата и казаха че е пълна и има достатъчно налягане обаче клима. не работи ! Четох някъде из форумите, че W203 компресора е постояннозацепен и имало съедините ( до колкото разбрах пластмасов ) които може да е повреден приплъзнал не знам точно .. та как мога да разбера че е проблема в съединителя ? И мога ли да направя същата диагностика описана от колега по горе ? Благодаря !

• 0

#20 cyberpig1

cyberpig1

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 2027 Мнения:
  • Автомобил:
    PK3333PK
    BT1111KK
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 22 юни 2016 - 23:27

А случайно да приплъзва демферната шайба на тихи обороти , а като е в движение заради повечето обороти да работи ? И там има съединител .

това е много възможна причина ... 

как се диагностицира с точност тази шайба? подлежи ли на настройка/ремонт съединителя й ? 

• 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни