Здравейте,
налага се да пребоядисам цялата кола. Ако има колега който скоро е правил това упражнение, нека сподели мнение за сервизи в София и околието. Плевен също е вариант. Като цяло сервизи от които сте доволни. Разгледах стари теми и никой не се ангажира с твърдо мнение за читав сервиз, но все пак и аз да пробвам да открия такъв.
Благодаря предварително.
Добър сервиз за пребоядисване на колаЦялостно пребоядисване
Започната от SirChocho, 25 май 2016 - 19:30:36
19 мнения по тази тема
Публикувано 25 май 2016 - 19:30
Публикувано 26 май 2016 - 07:17
Колега ако не се лъжа ти скоро взе твоя звяр, какво си му причинил, че ще го пребоядисваш ?
Публикувано 26 май 2016 - 08:01
От около година колега. Еми какво, ходих на мача на Стоичков и са ми я надрали яко. Нацистки надписи и какво ли още не.
Публикувано 27 май 2016 - 12:35
Никой ли не знае читав авто-бояджия?
Публикувано 27 май 2016 - 15:17
Явно никой.
Питай за някой прехвален и в последствие наакал се.
Ако намериш читав сподели.
Публикувано 27 май 2016 - 16:09
Виж... бояджиите са като майсторите. Работите добре, ако имате добра лична комуникация.
Т.е. аз имам човек, който ми боядисва колите, но сме се разбрали за определен подход през времето, на база грешки и напасвания. В момента отношенията са ни супер и общо взето просто му казвам какво искам и става. Не ме интересува колко пари и т.н.
Това не е услуга, при която купуваш продукт. Това е все едно да си намериш кой да ти налепи плочките в банята. Някои хора смятат ужасни бани за перфектни (като изпълнение)... Има и отлични майстори, които правят ужасни бани, даже познавам доста такива, просто щото не се кефят на клиента. Такъв ни е пазара.
Мога да ти кажа едно място, за което съм чувал скоро хубави отзиви за бояджийното: Сервизът на Mirafiori, до Дунев.
Но не мога да ти гарантирам нищо... виждал съм и тяхна работа, изглежда отлично, но как да ти ги препоръчам, като не съм ги ползвал. А и не са евтини.
Това е и причината да сме доста пестеливи в коментарите.
Хора, от които съм виждал феноменални неща, в последствие са били оплювани, и то не без основание...
Както и обратното: хора, чиято работа не ми харесва, имат отлична репутация
Странен свят
===
Щом си от Плевен, имам един приятел там: Ангел, който е уникален автоманиак. Той може да познава добри бояджии там.
Публикувано 27 май 2016 - 20:20
За сега обмислям варианта да я закарам до Харманли. Мой колега си боядиса неговата Ц класа там и е станала много добре. Така и така имам път на там (със същи колега ще ядем и пием) и най-вероятно ще я оставя. Ще кача снимки след като стане готова.
Публикувано 30 май 2016 - 16:49
В Казичене. Росен се казва пича който държи сервиза. Забравих името на самия сервиз защото съм го записал по име човека и така съм го запомнил.
Преди време когато имах нужда от такива услуги ми го препоръчаха от Ивайджет, оправих си ЦЛК-то там и останах много доволен. Не си личи, че детайла е правен и т.н... качествена работа.
Пращах и един приятел след това там и той остана доволен.
Не е от най-евтините, но ако държиш на качество си заслужава.
Ако решиш пиши на лично да ти обясня къде точно в Казичене се намира и да ти дам телефон да се разберете.
Доверен сервиз е на Алианц ако това ще ти помогне.
Този пост е редактиран от oldschool: 30 май 2016 - 22:46
Публикувано 01 юни 2016 - 11:51
Бих бил благодарен на всеки, ако даден номер на бояджия от когото е доволен. Варианта да я боядисвам в Харманли вече не е много сигурен така, че отново търся в София или Плевен.
Публикувано 01 юни 2016 - 14:14
Ограничи търсенето около Плевен.
Цената ще е наполовина от Софийската,
качеството може и да е по добро.
Софиенци чекат градушката да им напълни сервизите,
не им се занимава и доказва вече на дребно.
Има потребители на Форума от Плевен, дано да дадат някои насоки.
Публикувано 01 юни 2016 - 14:37
Потърсих и в Плевен и намерих един с добри думи за него. Неприятното е, че не може да ми даде проформа за пред каското, следователно не мога да се възползвам от работата му. А и между другото цената му беше като в София. Да се надявам, че е било защото е истински добър. Търсенето продължава.
Публикувано 01 юни 2016 - 18:50
Мога да ти дам телефона на един човек около Търново, ако не ти е много далеч.
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 01 юни 2016 - 20:00
За съжаление Търново ми е твърде не удобна дестинация. Благодаря ти все пак!! Да се надявам, че ще се включат все пак колеги от Плевен, а и от София.
Публикувано 03 юни 2016 - 07:58
Щом имаш каско какво толкова го мислиш и ще се разкарваш из България да търсиш сервиз и майстор. Карай я някъде в София взимаш фактура и приключваш. Дори да е по-евтино в Плевен, Хасково, Хармнали и т.н. накрая като теглиш чертата, сумата от разходите не мисля, че ще е далеч по-ниска. А за качеството също не е сигурно.
Луд умора нема, само се поти
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Публикувано 03 юни 2016 - 13:11
Включвам се в темата да задам въпрос. Колко ориентировъчно струва боядисването на цял автомобил със и без смяна на цвят във вашите градове?
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни