Проблем табло , зумер за светлини
Започната от remove, 26 фев 2016 - 10:59:52
3 мнения по тази тема
Публикувано 26 февруари 2016 - 10:59
Здравейте , от вчера имам странен проблем с 124ката . Сутринта като я запалих ту работеше таблото , ту спираше и издавеше странен звук от бушоните /релетата . накрая всичко спря да работи и само звука остана . Смених таблото , защото имах друго , и пак не работи , само че сега когато давам десен мигач таблото откача прави си каквото пойска . Пробвах да сменя и релето което издава страния звук , не е и от него ? Някакви предположения , от какво може да е ?
Публикувано 26 февруари 2016 - 16:48
Понеже колата е на сто хиляди години си има просто обяснение това и аз съм го изпитвал на моята иди и първо размърдаи предпазителите по скоро крачетата или почукай нежно около тях като почне да свисти/тереперя и нещата ще се оправят от самосебе си. Много е вероятно отдолу ако си свалял цялата поставка с предпазителите си видял как са наредени ,някои пантовки да са опряли една в една има модификации с допълнителна защита/маркуч при снадката и припойката на жицата с пантовката ама има и без та ако се е опряло някъде нещо може да се ебава така. Гледай там.
Публикувано 26 февруари 2016 - 18:01
Също така огледай хубаво за оголени и протрити кабели.
Шофьорски стаж от 23.07.1987г.Категория B, C, D, E, Т-тб ,Т-кт
Шофирай разумно - стигни жив! Пази останалите на пътя!
Понякога ми идват такива идеи, че бръмбарите в главата ми стават на крака и ръкопляскат...
Публикувано 13 юни 2017 - 06:06
Темата е стара, но добавям за пълнота. Това се случва при проблеми с бушон 5 - този за стоповете. На същия бушон е оборотомерът. Предполагам, че са го направили така, за да разбереш, че имаш проблем.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни