Проблемът е следният след смяната на съединителят при отпускане на педала докато колата е на скорост се получава лек шум който наподобява на ............(все едно стар диск леко ръждясал и тръгваш и се чува леко шумолене от спирачният апарат)............ прави го на всяка скорост вкл. и задна а когато е на неутрална НЕ! В сервиза ми казаха че понеже всичко е ново и проблемът е от скоростите защото диска веднага зацепва а старият е приплъзвал и скоростите не са се натоварвали толкова рязко за да се чува този шум. Колата е Е200 kompressor
След смяна на съединител проблем
Започната от vaskata_84, 01 фев 2016 - 10:04:05
10 мнения по тази тема
Публикувано 01 февруари 2016 - 10:04
Публикувано 01 февруари 2016 - 11:20
1.Какво ти смениха?Съединител е много общо.Маховик,огл.диск.притискателен.лагер...
2.Каква беше причината за подмяната?
3.Поискай мнение от друг сервиз.
2.Каква беше причината за подмяната?
3.Поискай мнение от друг сервиз.
Публикувано 01 февруари 2016 - 11:22
Може и да са спестили смяната на аксиалния лагер и той да се е раздробил ..... майстори всякакви .
Публикувано 01 февруари 2016 - 11:37
смени комплект съединител с лагер помпа на закс само лагер помпата е лук колата е e200 kompressor 186 коня 6 скорости.
Но интересно като взех колата го нямаше това нещо появи се на следващият ден и бях в задръстване в софия.
Значи в движение при превключване на скорост независимо на коя точно там където отделя съединителя се чува нещо като жужене стържене и после изчезва подавам си газ нищо не се чува само когато реша да превключа. Но ако остана на позиция там където отделя съединителя жуженето остава но ме страх да остана така на полусъединител.
Публикувано 21 февруари 2016 - 19:31
Здравейте колеги вече като натисна съединителя се чува стържещ звук.
Публикувано 21 февруари 2016 - 20:16
Ти присъства ли на самият ремонт - тоест с очите видял ли си какво е подменяно?
Прилича на аксиален лагер, иначе...
Прилича на аксиален лагер, иначе...
Стресни се, племе закъсняло! Живейш ли, мреш ли, ти не знайш! След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?
Иван Вазов.
Публикувано 22 февруари 2016 - 20:19
Здравейте колеги вече като натисна съединителя се чува стържещ звук.
Рекламация!
Публикувано 03 март 2016 - 19:14
направих рекламация на съединителя сложиха ми пак закс обаче с лагер помпа закс и проблема си остана като натисна съединителя стържещ звук нензма какво да правя вече.
Публикувано 03 март 2016 - 19:31
В тоя сервиз не огледаха ли,не пробваха ли като слагат и свалят кутии и съединители!?
Освен да има нещо криво...оста на кутията...лагера който е към вала..?
Не зная какво да предположа след като майсторите са на място,гледат и не виждат.
Жалко!
Освен да има нещо криво...оста на кутията...лагера който е към вала..?
Не зная какво да предположа след като майсторите са на място,гледат и не виждат.
Жалко!
Публикувано 03 март 2016 - 23:22
и това иглено лагерче е сменено
и друг проблем има освен натисна съединителя до долу се получава стържещ зву
Проблемът е следният след смяната на съединителят при отпускане на педала докато колата е на скорост се получава лек шум който наподобява на ............(все едно стар диск леко ръждясал и тръгваш и се чува леко шумолене от спирачният апарат)............ прави го на всяка скорост вкл. и задна а когато е на неутрална НЕ! В сервиза ми казаха че понеже всичко е ново и проблемът е от скоростите защото диска веднага зацепва а старият е приплъзвал и скоростите не са се натоварвали толкова рязко за да се чува този шум. Колата е Е200 kompressor
Публикувано 04 март 2016 - 16:46
Възможно ли е да е маховика но в сервиза казаха че е добре
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни