Здравейте, пичове Честита Нова година на всички, живи и здрави Минавам конкретно по темата - (колата W202-ка CDI 125к.с) Днеска карайки си Бенца реших, така да го кажем - "да пофлиртувам" със снежната обстановка и врътнах гъзицата в някоя и друга преспа. Това което ми направи впечатление беше, че обикновено в тези ситуации жълтия триъгълник на таблото почва да премигва, но сега стоеше безучастно. В един момент си помислих, че нещо не правя както трябва нещата. Излезнах на права, отъпкана, заснежена отсечка и почнах да подавам рязко газ на лъзгавия терен, момент в който задницата почва да поднася и гъзъцата се пораздвижва както и ESP-то, но уви реакция никаква на таблото. От там бам в едни леко поотъпкани преспи и яко прегели и газ... пак нищо. После в една голяма буца се заврях... газ, газ... почва да рие отзад, обаче нито отнема газта, нито свети тригълника и се убедих, че явно тази екстра към момента отсъства. По старо му дори на леко мокър или прашасал терен при по - рязко подаване на газ премигваше... Таа както се казва: "Шо ке правим, войводо... ?"
ESP-то се изгуби...
Започната от jan_klod1, 06 яну 2016 - 00:00:51
2 мнения по тази тема
Публикувано 06 януари 2016 - 00:00
Публикувано 06 януари 2016 - 10:25
Здравей колега и за много години
Причини бол бол, странното е, че ако тази система не работи, ще ти сигнализира с лампа да идеш на диагностика.
Най-добре е да се закачи колата на диагностика, всичко друго е гадаене според мен.
Поздрави
Публикувано 06 януари 2016 - 18:58
Здравей колега и за много години
Причини бол бол, странното е, че ако тази система не работи, ще ти сигнализира с лампа да идеш на диагностика.
Най-добре е да се закачи колата на диагностика, всичко друго е гадаене според мен.
Поздрави
А нещо бушони, мушони или други профилактични мероприятия преди закачането на диагностика ?
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни