WIS - радости и разочарования
Започната от top, 05 мар 2007 - 15:27:57
14 мнения по тази тема
Публикувано 05 март 2007 - 15:27
И аз съм се занимавал с WIS и накрая като преборя инсталацията забива след няколко пускания и е на немски и за нищо не става. Може би имаме една и съща версия.
Публикувано 05 март 2007 - 23:46
ааа колеги не съм наясно какво е WIS , но ми звучи като ел. схеми за бенцове. Вени дали ще се намери там нещо за моя проблем ???
http://www.mbclub.bg...?showtopic=3945

Публикувано 06 март 2007 - 14:10
Сигурно немски няма да почна да уча ( на стари години
), ако някой има нужда от помощ с този WIS , с удоволствие му давам всичко, но на немски
( и с един ден закъснение, щото е на компа у дома )
VIN e задължителен!!
Аа, нищо, нищо, кльопаме и немски

Има ли начин да го дръпна някак си от тук? Размерът няма значение за мен.
Mercedes-Benz - защото животът е твърде кратък.
'91 S124 300 TD Turbodiesel OM603
Публикувано 07 март 2007 - 14:00
EPC
WIS
Сменяй IP след всеки два файла, че нещо тоя RapidShare много се гаври
Успех!!
Вени, много ти благодаря, съответно и на Esper.
П.П. Сега разбрах защо така сърдечно ми желаеш успех

Дръпнах WIS, но ми се разказа играта...
Публикувано 07 март 2007 - 17:19
Уфф...и дръпнах и EPC-то. Ама сега RAR-а ми иска някаква парола за да отвори архива?! Какво ще да е това?
Публикувано 09 март 2007 - 17:42
Аз чакам, да знаеш

Публикувано 09 март 2007 - 18:23
Аз ли съм тъп или от тук нищо не може да се сваля
Ремонт и эксплуатация автомобиля Mercedes-Benz W124 (1985-1995)

Публикувано 09 март 2007 - 18:38
Ааааааааа не съм тъп искало се регистрация сега смуча Устройство и ремонт Mercedes C-класса (W-203):Аз ли съм тъп или от тук нищо не може да се сваля
![]()
Публикувано 09 март 2007 - 20:21
Миро, става дума за ЕРС- то, което не е теглено. Във форума, където стана дума за него, имаше някакви драми около паролата, обаче тия дни нет-а ми е толкова зле, че направо почвам да си мисля за пощенски гълъби...
веднага, щом има яснота, ще пиша
Упс, сори

Ами аз ще чакам развитие, в смисъл някой да го подкара.
Не ми се прави пак онзи седмичен маратон, най-малкото защото кошарата ми е доста шумничка

Публикувано 12 март 2007 - 17:04
Rapidshare0107
Стана!!

Тия дни ще инсталирам значи

Публикувано 12 март 2007 - 18:33
Аз ще понахалствам още малко...
За ЕРС-то изглежда ясно. Има един имидж файл, който като го копирам на DVD, явно ще подкара инсталацията.
За WIS обаче, не ми е съвсем ясно, какво се иска. Има един *.mdf файл (Alcohol 120%?) и един *.iso файл. И двата ли ми трябват на DVD?
За ЕРС-то изглежда ясно. Има един имидж файл, който като го копирам на DVD, явно ще подкара инсталацията.
За WIS обаче, не ми е съвсем ясно, какво се иска. Има един *.mdf файл (Alcohol 120%?) и един *.iso файл. И двата ли ми трябват на DVD?
Публикувано 03 юни 2007 - 18:28
Програмата MB "Workshop Information System"-(WIS+ASRA) съдържа пълната информация за ремонта (описания на операциите и ел.схемите), обслужвания и нормо-часове(ASRA) на всички автомобили MB, вклучително Smart, камиони, автобуси и спец. техника. Информация за европейски, американски и други областни производства.
програмата се предлага в два варианта на пет CD (старите версии) и на две DVD (новите версии), или на едно DVD-DL. Комплекть на CD поддържа само един базов език (английски или немски), комплекта на DVD съдържа многоезична версия (около осем езика, включително и руски). голяма част от допълнителните езици е достъпна само за менюто и нови докумени, това касае и руският език. Datacard в програмата е достъпна само при инсталирана програма MB EPC FP.
Започвайки с версия 2004 година ASRA стан възмойна работата изцяло на руски език, вклучвайки меню и описание не работата. програмата може да се инсталира изцяло или частично на HDD.
http://torrent.trbg....fdce596153fb099
програмата се предлага в два варианта на пет CD (старите версии) и на две DVD (новите версии), или на едно DVD-DL. Комплекть на CD поддържа само един базов език (английски или немски), комплекта на DVD съдържа многоезична версия (около осем езика, включително и руски). голяма част от допълнителните езици е достъпна само за менюто и нови докумени, това касае и руският език. Datacard в програмата е достъпна само при инсталирана програма MB EPC FP.
Започвайки с версия 2004 година ASRA стан възмойна работата изцяло на руски език, вклучвайки меню и описание не работата. програмата може да се инсталира изцяло или частично на HDD.
http://torrent.trbg....fdce596153fb099
Публикувано 04 юни 2007 - 00:42
НЕка Esper да отговори как се е оправил. Аз получих две dvd-та с инсталацията и едно cd с инструкция - как точно да върви инсталацията.
По спомени - инсталира се нов мрежов адаптер -Microsoft looback
вадиш си key-generatora, стартираш сетъпа и тръгва. В определен момент номера на loopback LAN card се вкарва в генератора, той ти дава кий, и и оттам..
Имаше едни инструкции, кое да се натисне от немските бутони, но ти ще оправиш и без тях.
важно беше и да се разхвърмят 6-те или 7-те файла от инсталацията по хардовете ти...
По-скоро отдели малко време за да изгледаш сд-то с инструкциите.
Гадно е ...
Успех!
За съжаление трябва да го инсталирам отново за да си спомня.
Ако Само Дизел не се оправил, ще го направя, не е проблем.
Мисля че нямаше много импровизации или поне не и в частта със самата инсталация и регистрация.
Процедурата е описана в самото ДВД, първото мисля. Из имах сериозна драма с преминаването на английски вариант, доколкото го има

При всички положения тези имидж файлове първо трябва да се изгорят.
Е, има вариант и да се монтират през някаква програма дето прави виртуални ЦД-та, естествено.
Обаче ми се струва че става въпрос за друг вариант на програмата, в моя торент бяха само 3 ISO файла.
Не че има значение, важното е и в тези да има инструкциите

Публикувано 04 юни 2007 - 15:45
да, на първото ДВД има doc, в коъто си пише всичко - скоро го преинсталирах, та помня. Освен това и си пише, като срещнеш някоя сложна дума от 29 букви на немски, какво значи на английски, съответно, каква картинка има до нея.
след третия път направо си е лесно....
Е нали ме познава6 - не 4е немския ми е роден ама се оправям....

уж и на мен ми дадоха ВИС ама не съм седнал да го инсталвам но сте трябва. ако видя зор сте ти се обадя.
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни