Здравейте колеги , във връзка с наболялия въпрос за винетките за 2016г. и тяхното поскъпване с над 40% ,бих искал да ви попитам:
1.Знаете ли от колко часа започва протеста?
2.Къде точно ще започне?
3.Ще присъствате ли?
4.Намирате ли за нормална пътната ни инфраструктура?
5.Мислите ли ,че това са нормалните цени ,които трябва да заплащаме?
6.Това ли е начинът да се поддържат пътищата у нас
и все ей такива ,неща които тежат на хората по темата...
Аз лично ще присъствам на 100% на този протест ,дори обмислям варианта да дойда с тежкотоварен автомобил!
Не мисля ,че е редно нещо да поскъпва с 40% и повече ,просто така от веднъж , парите не стигат и хоп плащайте. Ами и на мен не ми стигат парите ,ама ни задължавате да плащаме винтеки , ГО ,ГТП , данък МПС ,да сме оборудвани с адекватни гуми за сезона и т.н.
Ама видите ли те направили две отсечки от магистралата и трябва да се вдигне таксата ?!? Е добре де в нашата компания закупихме нови машини за преработка на месо ,значи ли това че трябва да вдигнем цената на салама с 45%?
Изобщо цялата система ни е на обратно.
Виновни сме до докаване на противното (не питайте от къде го знам ,че имам няколко брутални примера)
Първо ще платиш за добри пътища ,пък някога живи и здрави може и да ги ползваш ,ама не е сигурно!
Изобщо вече съм психически уморен да ме правят на глупак всеки ден....
Та споделете как ги виждате нещата и може да отидем заедно ,като един клуб или просто да полюпим семки заедно... пък каквото сабя покаже...