Здравейте колеги!Четох много от публикуваните теми,но не открих нищо свързано с моя проблем,който се оказа почти неразрешим.
колата е W124 200D 1992 година.Проблема е следния от известно време ми светваше ABS-а.Една сутрин както тръгвах на работа реших да спра в един момент спирачния педал падна почти до крайната си точка и чак тогава спря колата и от там към сервиз естествено.Оказа се че спирачките на задните колела ги няма въобще и налягане в системата назад почти никакво.Сменихме спирачната помпа,но ефекта беше никакъв решихме,че помпата е дефектна сложихме друга спирачна помпа обезвъздушаване на системата отново ,но за съжаление пак без никакъв резултат.На предните колела т.е. единия кръг на помпата работи и спирачките на предните колела са на лице,но назад пак няма нищо днес смених трета спирачна помпа и пак няма никакъв ефект и вече отчаян реших да се обърна към по компетентните и знаещи във форума.Има ли вероятност да е от ABS системата не знам,но според мен не би трябвало да е проблема там,защото до нея няма налягане нито пък спирачна течност.Ако някой има някаква идея или мнение по моя проблем нека да го сподели.Благодаря Ви!