Здравейте колеги искам да питам дали сондата ми е за смяна. Изписваше ми грешки диагностиката,но се оказа ,че е сменяна сондата и кабелите бяха просто навити и окислени и евентуално не дава добър сигнал.Оправих проблема като ги запоих и изолирах .След няколко дена пак ще я вържа да видя дали ще изписва същите грешки или е било от лоша връзка. Измерих и с осцилоскоп какъв е сигнала след ремонта,но не мога да преценя до колко е зле. Качвам 2 файла съответно на добре загрял мотор. При празен ход на 800 оборота с период на импулса около 4,4 секунди и време на нарастване 0,6 секунди (мащаба е 1s) . Другия файл е при 2000 оборота с период на сигнала 1,95 секунди и време на нарастване 0,3 секунди (мащабирането по време е 2s) . До колко четох на разни места ми се вижда "мудна" но не съм абсолютно сигурен,т.к. не съм виждал нова с какви параметри работи.Някой пишат да с честота 1 път в секунда (което е 1 Hz ,а моята максимум достига до 0,5-0,6Hz което е 2 пъти по-бавно) и другото е време на нарастване което на едно място пишат 0,12s ,на друго 0,3 (при мен го надхвърля отново като най-често е от 0,3 до 0,5, само един хванах на 0,2). Благодаря предварително

Въпрос ламбда сондаза E200
Започната от Chavalinov, 09 ное 2015 - 18:28:38
2 мнения по тази тема
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни