Номер на мотора на E270CDIместоположение
Започната от Bokouser, 23 сеп 2015 - 23:39:38
9 мнения по тази тема
Публикувано 23 септември 2015 - 23:39
Някой може ли да ми каже къде точно се намира номера на мотора на E270CDI и изобщо вижда ли се отгоре без разглобяване на нещо?
При покупката на колата, на фактурата и договора никъде не пише номер на мотор, в италиянските документи също не виждам, съответно момичето от застрахователната компания ми е направила гражданска и каско, като в графата номер на мотор е написала: без номер. За момента сложих транзитни номера и във временният талон също пише: без номер.
Иска ми се когато отида да я регистрирам да съм подготвен с номера на мотора, за да не стане грешка.
При покупката на колата, на фактурата и договора никъде не пише номер на мотор, в италиянските документи също не виждам, съответно момичето от застрахователната компания ми е направила гражданска и каско, като в графата номер на мотор е написала: без номер. За момента сложих транзитни номера и във временният талон също пише: без номер.
Иска ми се когато отида да я регистрирам да съм подготвен с номера на мотора, за да не стане грешка.
Публикувано 24 септември 2015 - 08:27
Сега гледам, че на италианският документ в графа (P.5) за номер на мотор пише само: 647961, което е самия код на мотор и е общ за всички.
При вас в българския талон само това ли пише или има и реален сериен номер?
Sent from my iPhone using Tapatalk
При вас в българския талон само това ли пише или има и реален сериен номер?
Публикувано 24 септември 2015 - 15:58
Ходи смело в кат, двигателя няма номер, тъй като от мерцедес го водят консуматив. В кат го знаят това, и аз нямам номер на двигателя, само на шасито(VIN).
Оригинални масла и дюзи на Мерцедес http://olx.bg/ads/user/107p/, Диагностика.
Публикувано 24 септември 2015 - 17:07
Давам мило и драго и на моите документи да пише без номер, но уви !
Не го мисли, а действай спокойно. Хората рушвети дават, за да няма номер !
Красимо добре го е написал, по цял свят мотора е консуматив, а ние баровците... го смятаме, че не е така...
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 10 октомври 2015 - 16:18
Май се случи точно това от което се опасявах.
Така и не намерих информация къде се намира номера и зарязах нещата. Отидох в КАТ, регистрирах си колата, човека на канала свали едната кора, промуши фенерчето навътре и записа номера, който вижда. Седмица след това (именно днес), търсейки информация за номера на скоростната кутия, си декодирах ВИН-а с онлайн декодер и излезе номера на мотора. Както и да го гледам от 14 цифри последната е сгрешена - от 3 на 2.
МОЛЯ, ако някой има информация къде се намира номера на мотора да сподели, дано грешката е в декодера, но едва ли.
Благодаря предварително!
Така и не намерих информация къде се намира номера и зарязах нещата. Отидох в КАТ, регистрирах си колата, човека на канала свали едната кора, промуши фенерчето навътре и записа номера, който вижда. Седмица след това (именно днес), търсейки информация за номера на скоростната кутия, си декодирах ВИН-а с онлайн декодер и излезе номера на мотора. Както и да го гледам от 14 цифри последната е сгрешена - от 3 на 2.
МОЛЯ, ако някой има информация къде се намира номера на мотора да сподели, дано грешката е в декодера, но едва ли.
Благодаря предварително!
Този пост е редактиран от Bokouser: 10 октомври 2015 - 16:55
Публикувано 19 октомври 2015 - 21:02
Оказа се, че иначе тежките служители по каналите в КАТ (по принцип с тях не се говори) са сгрешили. Та се наложи днес да си изгубя още един ден и да си платя отново, за нови талони.
Публикувано 19 октомври 2015 - 22:12
Е браво!Оказа се, че иначе тежките служители по каналите в КАТ (по принцип с тях не се говори) са сгрешили. Та се наложи днес да си изгубя още един ден и да си платя отново, за нови талони.
Публикувано 26 октомври 2015 - 21:48
Някакво развитие по темата, къде се оказа прословутия номер, че и на мен ми предстои регистрация в кат, а на талона пише че няма номер двг-то??
Публикувано 26 октомври 2015 - 22:27
Номерът е над лявата опора на мотора, погледнато по посока на движението. Там има правоъгълна плочка и цифрите са набити чрез малки точици, много трудно се виждат.
Публикувано 27 октомври 2015 - 11:21
Ясно те и при мен там гледаха и ме пратиха за справка в балкан стар, но се оказа че моторът е сменян не се знае къде и от кой и сега номерът не е същия от базата данни..
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни