Колеги, някой ползвал ли е ViseeO или да е чувал нещо за него?
Не искам да си сменям оригиналната навигация на CLK-то, а 1 такова устройство няма да е лошо като за лек upgrade.
Благодаря
Публикувано 07 септември 2015 - 15:37
Колеги, някой ползвал ли е ViseeO или да е чувал нещо за него?
Не искам да си сменям оригиналната навигация на CLK-то, а 1 такова устройство няма да е лошо като за лек upgrade.
Благодаря
Публикувано 08 септември 2015 - 21:05
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 09 септември 2015 - 08:13
Ами, и аз именно от тези съображения се зачудих... дали просто да не взема някакъв готин плейър/навигация с Bluetooth и да си реша проблема за същите пари.
А също видях и едно "Jabra Freeway", което е доста готино, но на практика има връзка с телефона само, не и с колата.
Бихте ли споделили мнения кой какво ползва?
Чудя се за навигацията, тъй като мн ме дразнят някакви сини светлинки, които хич не пасват на интериора..бих искал всичко да изглежда възможно най..."stock", ако ме разбирате. Но оригиналната навигация от facelifta е доста дървена за съжаление :/
Публикувано 09 септември 2015 - 09:26
Аз се бях загледал в блутут адаптера, дето е заместител на телефоните в W220-ките... Ама тия са откачени с тия цени... 360 лева за това... как да го преглътне човек???
http://www.viseeo.bg...ercedes-do-2004
Този пост е редактиран от koleto_70: 09 септември 2015 - 09:28
Публикувано 09 септември 2015 - 09:53
Именно...за тези пари има навигации с плейъри, които имат също Bluetooth. Аз лично бих си сложил веднага, но ме притесняват следните 2 неща:
Иначе ако е само за Bluetooth, Jabra имат много добри решения.
Публикувано 09 септември 2015 - 10:08
Е да де, ама на тия блутути на Джабра им липсва точно тая функционалност - интегрирането със системата на колата... то това е зора... иначе признавам - адски е удобно меташ го в телефонния крейдъл натискаш копче и вече си виждаш контактите на телефона... ще се прежаля в някой момент де явно няма друг избор... и ще пиша после...
Публикувано 09 септември 2015 - 11:32
Публикувано 09 септември 2015 - 12:29
Да, и аз ги гледах тези, но за съжаление за моята (w208) не стават.
Публикувано 09 септември 2015 - 18:39
Публикувано 09 септември 2015 - 19:04
Ами всичко си има при мене - само нокията я няма. Това естествено е много лесно поправимо, но втория телефон има един огромен недостатък - постоянно трябва да си синхронизираш контактите, което не е много приятна процедура.... Иначе и аз съм си го мислел да си бодна една 6310-ка ама... А какво става ако и двата телефона са един до друг и работят? И двата ли звънят при входящо обаждане?
Публикувано 09 септември 2015 - 21:18
Публикувано 09 септември 2015 - 23:05
Публикувано 10 септември 2015 - 08:18
А някой случайно да е правил (успешно) свързването на някакъв плейър или навигация с Bluetooth, така че и мулти волана да работи? Това ми се вижда по-практичния вариант, въпреки че е много трудно да се намери плейър дето да не седи грозно на CLK-то..
P.S. Изключвам оригиналната навигация
Публикувано 10 септември 2015 - 11:17
Не, трябва ти Grom/Dension Gateway (D2B, не MOST, понеже MOST са по-евтини, за да е още по-гадно) или нещо такова. Няма афтърмаркет плеър, който да работи с волана.
Като видиш цената, ще си купиш един iPhone/iPod и ще го ползваш през AUX-a. Все пак тези коли са точно от междинното поколение, когато всяка марка си правеше нещо тяхно и се опитваше да го наложи като стандарт.
Публикувано 10 септември 2015 - 12:10
Жалко
Ще си карам със CD changer-a явно
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни