Телефон
Започната от secon, 01 сеп 2015 - 17:39:09
4 мнения по тази тема
Публикувано 01 септември 2015 - 17:39
Здравейте, имам Мерцедес Е220 от 2008г., но установих,че в подлакътника нямам устройството за свързване на Bluetooth адаптора. С голямата мултимедия съм NTG1. Някой може ли да ми даде решене на проблема, как да свържа телефона си?
Публикувано 01 септември 2015 - 21:06
Трябва проверка по Вин номер дали въобще имаш окабеляване за телефон. Ако няма и липсва буксата, усилията няма да си струват.
Ако искаш снимай какво има в подлакътника и качи снимката
Ако искаш снимай какво има в подлакътника и качи снимката
Този пост е редактиран от drjivago: 01 септември 2015 - 21:08
Публикувано 01 септември 2015 - 21:25
Проверих в подлакътника няма нищо. В кой сайт да направя проверка по ВИН код ? Видях,че се продава това устройство, заедно с окабеляването. Дали ще е възможно да се сложи, ако о закупя.Знам,че имам и други варианти, но искам да използвам и функциите от волана.
Публикувано 02 септември 2015 - 00:02
За проверка на VIN - пиши в тази тема във форума
http://forums.mbclub...opic/22080-vin/
За бутоните на волана, малко по памет, но NTG1 трябва да е с MOST оптика - ако сложиш един Parrot или нещо подобно - би трябвало да е съвместим в много голяма степен, но не мисля, че ще се интегрира с екрана на таблото или навигацията... и ще струва към 300 - 400 а може и повече лева.
За монтаж на after market или second hand такова устройство - всичко е възможно, но няма да е много лесно... Имаше един сайт за ретрофитинг на Мерцедеси - не му помня адреса, ако някой го пусне - там сигурно има статии какво е необходимо като части, как и къде се монтира. Силно е вероятно да трябва и Star Diagnosis за настройване на компонентите в колата.
http://forums.mbclub...opic/22080-vin/
За бутоните на волана, малко по памет, но NTG1 трябва да е с MOST оптика - ако сложиш един Parrot или нещо подобно - би трябвало да е съвместим в много голяма степен, но не мисля, че ще се интегрира с екрана на таблото или навигацията... и ще струва към 300 - 400 а може и повече лева.
За монтаж на after market или second hand такова устройство - всичко е възможно, но няма да е много лесно... Имаше един сайт за ретрофитинг на Мерцедеси - не му помня адреса, ако някой го пусне - там сигурно има статии какво е необходимо като части, как и къде се монтира. Силно е вероятно да трябва и Star Diagnosis за настройване на компонентите в колата.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 05 септември 2015 - 08:38
800лв и си готов, по евтино не става по оптика
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни