Колеги във фейсбук има едно събитие Мерцедес Събор но имам съмнение гледах календара на Дракон 15 го дават като свободен ден та мисълта ми е да не заигравка нещо да не дойдем напразно някой ако знае нещо да коментира..
https://www.facebook...21965881398572/ - линк към събитието във фейсбук
Мерцедес Събор
Започната от w203amg, 03 авг 2015 - 21:11:06
20 мнения по тази тема
Публикувано 03 август 2015 - 21:11
Публикувано 03 август 2015 - 21:37
До колкото ми е известно, това изобщо не е официално събитие на Мерцедес Бенц Клуб България. Вече няколко пъти ми споменават за него.
Нямам представа кой го организира, както и нямам представа дали е истина или не
https://www.facebook...doichin.antonov- това изглежда е организаторът. Не го познавам, въпроси към него
Публикувано 03 август 2015 - 22:55
Абе то тая работа е доста интересна и всеки се чуди кой го организира и по другите форуми е така всеки вика другия е. Ама може да се отиде колко му е така или иначе за сега в групата са заявили, че ще отидат над 300 човека. Е не е като на БМВ събора ама е едно добро начало. И най-накрая да се съберем от 5-те по-големи форума (малко са ) щот то света е кръчма, да седнем на една маса.
Този пост е редактиран от frxbg: 03 август 2015 - 22:57
Публикувано 04 август 2015 - 06:53
Емаси байката ,то всеки си пише ей така... ми ,че аз освен в фейса да напиша ,че утре разпускам парламента ,нищо ,че нямам нищо общо с него...
Нямам думи просто....
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 04 август 2015 - 11:14
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 04 август 2015 - 11:22
Насе, не знам - понеже получих и някакъв странен email с който предлагат организиране на "КУПА ДРАКОН" на същото място, от някакви лица представящи се за "екипа на писта Дракон" (ама изпратено от поща в abv.bg), в комплект с тия мероприятия във Facebook зад които не става ясно кой стои и кой ги организира, аз току що говорих по телефона с фирмата, която стопанисва писта Дракон и от там ми заявиха следното:
1. Към момента няма планирано никакво мероприятие на пистата на 15 август, имало е запитване, което не е потвърдено!
2. Не познават и нямат нищо общо с лицата представящи се за организатори на "Мерцедес събор"
3. Не познават и нямат нищо общо с лицата представящи се за организатори на "КУПА ДРАКОН"
В тази връзка е пуснато и голямото червено съобщение във форума. В никакъв случай, не твърдя, че описаните мероприятия са измама или нещо подобно. Но УС на клуба се консултирахме спешно по телефон във връзка с различните съобщения в Интернет и нашата позиция е, че
ще подкрепим по всякакъв начин легално и официално организирани мероприятия, но клубът изцяло се дистанцира от мероприятия организирани по подобен съмнителен начин!
1. Към момента няма планирано никакво мероприятие на пистата на 15 август, имало е запитване, което не е потвърдено!
2. Не познават и нямат нищо общо с лицата представящи се за организатори на "Мерцедес събор"
3. Не познават и нямат нищо общо с лицата представящи се за организатори на "КУПА ДРАКОН"
В тази връзка е пуснато и голямото червено съобщение във форума. В никакъв случай, не твърдя, че описаните мероприятия са измама или нещо подобно. Но УС на клуба се консултирахме спешно по телефон във връзка с различните съобщения в Интернет и нашата позиция е, че
ще подкрепим по всякакъв начин легално и официално организирани мероприятия, но клубът изцяло се дистанцира от мероприятия организирани по подобен съмнителен начин!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 05 август 2015 - 06:24
Аз смятам да отида да покарам,доста приятели с мерцедеси също.И аз като вас съм скептичен относно това което се опитват да организират в фейс бук(не и по този начин)Аз лично като останат три дни ще се обадя на стопанина(писта Дракон) и ще попитам има ли нещо планувано за 15-ти.Ако ми каже,че няма ще си запиша дата 15-ти да отида да покарам с приятели.В единия случай (ако излезне менте събора) ще платя 50лв за карането плюс 20 за транспондер(Ако искам да си видя времената),а в другия случай(ако има събор) ще платя 35лв.плюс 10лв вход и така.
Ако някой от вас реши да дойде нека пише тук...........
Публикувано 05 август 2015 - 09:25
Така написано.. почвам да се замислям дали да не дойда.. да ти скъсам шортите....... от смях
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 05 август 2015 - 19:51
Заповядай,ти и всички познати и непознати.
Иначе имам яко въже,да те вържа..........
Публикувано 05 август 2015 - 22:23
Хахах.. с удоволствие.. ама то било 15ти тоя месец... та мисля по това време да хващам тен някъде при Ради.. или Питарчо
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 13 януари 2016 - 22:46
Здравейте и за много години!
Да не започвам нова тема (поне за момента) реших да пиша тук.
Покрай целия този шум миналата година за събор на писта Дракон не смятате ли, че ще има интерес към един малко по-динамичен събор на пистата ?
Е не толкова изискано може би, но мерцедесите не само за возене, а има и доста проектни коли във форума.
https://www.youtube....h?v=KVcO4L3hpNE
Ако трябва да пуснем една анкета да видим колко хора ще имат интерес?
Поздрави.
Публикувано 14 януари 2016 - 05:54
Аз съм ЗА........
Публикувано 14 януари 2016 - 10:59
И аз съм ЗА! Щом става дума за организиране на много звезди на едно място съм синаги ЗА!
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 14 януари 2016 - 11:12
И аз съм за.
Публикувано 14 януари 2016 - 11:21
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни