колеги, как се сменя крушката за осветяване на номера,развивам винтовете но хромирания панел не излиза и не мога да стигна до крушката
колата е седан w204 2010г
Публикувано 26 юли 2015 - 09:53
колеги, как се сменя крушката за осветяване на номера,развивам винтовете но хромирания панел не излиза и не мога да стигна до крушката
колата е седан w204 2010г
Публикувано 26 юли 2015 - 11:01
крушката е сменена 5w е
Публикувано 26 юли 2015 - 22:56
крушката е сменена 5w е
Публикувано 27 юли 2015 - 18:48
Браво!Поздравления!Би ли споделил как се сменя?
колега ,иронията е неуместна, дано не ти се налага да сменяш крушка за номера на w204 ще ме търсиш за помощ
Публикувано 27 юли 2015 - 19:15
Този пост е редактиран от drjivago: 27 юли 2015 - 19:17
Публикувано 27 юли 2015 - 20:08
При доста модели е така,но ми беше интересно да науча и за 204,ама нейсе!Анджък. Това е форум, като участник в него е редно и ти да си полезен с нещо, а не някой да те търси специално или само да черпиш информация. В този вариант темата ти е с нулева полза и освен да става арена за "ирония" друго няма да се получи.
Поздрави
Пп: не знам как е при седана, но при комби варианта се маха цялата кора на петата врата, за да сменят крушките.
Публикувано 28 юли 2015 - 16:56
хващаш цокъла с лява ръка, сваляш крушката с дясна,,слагаш новата с дясна и готово,
Публикувано 31 юли 2015 - 13:49
Публикувано 31 юли 2015 - 14:11
и за да не преобладава в темата мързел и лошо възпитание...
Публикувано 31 юли 2015 - 18:50
Публикувано 01 декември 2016 - 14:55
Поздравления за praetorian!Така се държат по принцип хората,които карат мерцедес!
Както предположих и по-рано тия крушки се сменят по същия начин доста трудно и при 210 и 211.При 124 естествено беше детска игра-две красиви хромирани кръстати винтчета и хоп плафончето долу!
При 211 седан и комби се развиват от външната страна, малко беше пипкаво да се извади (според зависи дали са ти монтирали номера на по на високо или не).
Аз лично на моята 204ка си реших проблема като поставих оригинални лед лампи за подсветката на задния номер... Единствената неприятна изненада беше различната букса и се наложи малко преправяне но стана много добре и се надявам повече да не ми се налага да свалям кората на багажника. Който го е страх от преправяне може да сложи просто лед крушка или да си купи китайския вариант който е plug and play. Аз лично не ги предпочитам понеже не ми харесва как светят.
Публикувано 21 февруари 2017 - 11:28
Благодаря за информацията, доста полезно видео.
Би ли могъл някой да даде съвет какъв тип е оригиналната крушка (модел, ватове и т.н.)?
Благодаря предварително!
Публикувано 21 февруари 2017 - 16:07
Благодаря за информацията, доста полезно видео.
Би ли могъл някой да даде съвет какъв тип е оригиналната крушка (модел, ватове и т.н.)?
Благодаря предварително!
Стандарта на крушката е Т10 или W5W, иначе казано малките балончета като за габарити... Може да поставиш и 3W крушка, ще е малко по-жълта светлината но по няма да се вижда толкова добре номера от господата полицаи, особено когато малко се поизцапа колата. Това е недостатъка на ледовете, доста добре се вижда номера, та дори и мръсен... но пък аз гледам да не правя простотии.
Ето оригиналните ледове, вътре има само един светодиод за разлика от китайските, на 204ките преди фейс трябва да се преправи буксата, ако някой се реши мога да помагам.
http://www.ebay.co.u...LkAAOSw34FVAuYQ
В тази обява е с малко висока цена, аз моите двете оригинални ги купих за 10 евро свалени от CLA 2014та.
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни