мисля, че заслужава отделна тема!
раздвоен съм - изглежда много сполучливо и професионално изработено... от друга страна, аз не бих унищожил красива кола като цл-а....
Публикувано 21 юли 2015 - 11:32
мисля, че заслужава отделна тема!
раздвоен съм - изглежда много сполучливо и професионално изработено... от друга страна, аз не бих унищожил красива кола като цл-а....
Публикувано 21 юли 2015 - 11:37
Хах... и нашите полудяха.
Иначе първата беше направена от BMW 6.
Тази верно си е CL, съдейки по арката на страничните прозорци.
https://www.google.b...h1RtgqD&dpr=0.9
Публикувано 21 юли 2015 - 12:11
всъщност, първата е на базата на бмв 850цси
и тази вероятно е внос оттам, има специализирани фирми в тази област... а в БГ местата за тая трансформация се броят на пръстите на едната ми ръка....говоря за подобно качествено изпълнение... а и тези руски фирми си сертифицират творенията, та така и тази вероятно е била по-лесна за регистрация у нас
в нета е пълно, има много на бенц-платформи, като 123, 124, 129 дори... има правени няколко бмв 6-ци купе и кабрио, на 5та серия има много, дори и на кайен на базата има една......виждал съм и ЗиС на база на паджеро
Този пост е редактиран от Marto BS: 21 юли 2015 - 12:12
Публикувано 21 юли 2015 - 13:45
Не е моята чаша чай това изпълнение...
а и подобни такива.
Това е някаква носталгия по отминали соц времена, но едновременно и признание за техническата немощ на соц автомобила и превъзходството на немската инженерна мисъл.
Можеше да спретнат някакъв хот-род, който да си е на базата на Волгата като толкова ги кефи.
Волга имат и осмаци, но за по-късни модели. Волга 24-24 е с 5.5 V8 мотор и е ползвана само от КГБ.
Можели са да намерят такъв мотор, да направят ъпгрейд на спирачки и окачване, но да оставят шасито и купето на Волгата.
Малко сваляне на клиренса отпред, малко вдигане отзад, раздувки на калниците. Но да си остане Волга отдолу.
А сега - собственикът все едно казва - Много ме кефи Волга, обаче понеже в техническо отношение е пълен леш, предпочитам Мерцедес, преоблечен като Волга.
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни