Препоръчайте сервиз или майстор, който да си върши добре работата за сносни цени. Колата е w210 Е290TD и ще се ремонтира двигател, турбо, окачване и каквото още изкочи
препоръчайте сервиз в софия
Започната от Bladyle, 13 май 2015 - 17:02:41
6 мнения по тази тема
Публикувано 13 май 2015 - 17:02
Публикувано 13 май 2015 - 19:45
Много трудно нещо .
майстори МНОГОооо
и цените различни
сега може да ме нахокат , но на Владимир Вазов с/у Баумакс има сервиз "Мерцедес"
Публикувано 13 май 2015 - 19:50
Има има, но е всичко друго, но не и евтин. За друго няма да говоря, щото може да съм субективен
Този пост е редактиран от drjivago: 13 май 2015 - 19:51
Публикувано 13 май 2015 - 20:50
Сега виждам, че съм бързал явно и не сам написал точно това което искам. Идеята ми беше майстора да ми направи хубав оглед и дами каже кое е за правене и дали ще може той да го направи, защото на повечето места като не им кажеш ти какво да правят ти бъркат бая на дълбоко в джоба
Мен ме притеснява това, че искам доста неща да сменям и правя и ако не нацеля на сервиз ще е кофти. Иначе никои няма да обвинявам така че казвайте къде ходите вие аз ще си преценя накрая. Предимство са тези в Дружба или околността ![]()
Публикувано 13 май 2015 - 21:37
http://www.bratiapenevi.com/
Аз ходя тук. Проблем с вакуум на турбото, който ме мъчи 3 4 месеца само той успя да го хване. Електро, климатронил, светлини, масла, двигател, тук е мястото. Ако не може да го направи казва, че не може и те насочва къде може да отидеш. Страшно съм доволен и вече 3 години само той ми прави колата
Аз ходя тук. Проблем с вакуум на турбото, който ме мъчи 3 4 месеца само той успя да го хване. Електро, климатронил, светлини, масла, двигател, тук е мястото. Ако не може да го направи казва, че не може и те насочва къде може да отидеш. Страшно съм доволен и вече 3 години само той ми прави колата
Публикувано 23 юли 2015 - 10:32
Някой може ли да препоръча сервиз, от който е доволен в района на София, 4ти километър, кв. Изток, Дианабад.
За Е320'01. Търся си нов сервиз за цялостно обслужване + ремонти.
Иска ми се да е е удобен като местоположение, за да не губя много време като оставям и взимам колата.
Имаме ли някакви отзиви от Мотоексперт на Симеоновско или в Дружба...
I expect nothing. I fear no one. I am free.
Публикувано 23 юли 2015 - 18:48
Някой може ли да препоръча сервиз, от който е доволен в района на София, 4ти километър, кв. Изток, Дианабад.
За Е320'01. Търся си нов сервиз за цялостно обслужване + ремонти.
Иска ми се да е е удобен като местоположение, за да не губя много време като оставям и взимам колата.
Имаме ли някакви отзиви от Мотоексперт на Симеоновско или в Дружба...
Дунев моторспорт до хотел Вега
Този брат Дунев няма нищо общо с другият , който е долу на 4ти километър и не препоръчвам
Този пост е редактиран от Наско: 23 юли 2015 - 18:48
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА