Здравейте !
С голяма гордост и любов си отглеждам Е200 купе '94 г., но както всички знаем "любовта е и болка" . Вече какво ли не подобрявах, подменях и все, противно на очакванията и мнението на жената ( ), не се уморявам. Стигнал съм до етапа махагон около скоростния лост, защото с времето съвсем се напука, вече ме нервира и много ми се иска да го реставрирам и да си бъде като нов. Но както е казал Хайтов за искането, моженето и правенето....
В тази връзка ви моля, ако някой се е сблъсквал вече с този проблем, да сподели мнение, дайте съвет как да се справя с пустото дърво. Приятел ми каза, че просто му се удря шкурка и се прелакира, от друга страна четох някъде, че отгоре не било лак, а епоксидна смола и в крайна сметка нито ми се вижда толкова елементарно, нито бих експериментирал сам да се захвана с нещо, с което не съм се занимавал до момента. Имате ли представа къде като цяло и по-конкретно - някъде в София правят ли махагонови детайли, било то сервиз или просто добър майстор и евентуално какви са цените на подобен тип услуги?